Brief

(English version below)

Liefste GUSO’ers! Om het gemis wat draaglijker en het vooruitzicht of de harde realiteit van de blok wat lichter te maken krijgen jullie nog een nieuwsbrief van mij! Veel nieuws staat er echter niet in, dus het is meer gewoon een brief. En toch moeten zelfs de enkelingen die mijn gezwans na een heel semester kotsbeu zijn en enkel voor het nieuws komen verder lezen, want het is toch nuttig om snel wat dingen op te frissen! Maar geen zorgen, ik zal het kort houden, of zoals de Engelsen zeggen, ‘I’ll keep it brief’ ;).

Driewerf hoera!

Driewerf hoera voor iedereen die jarig is vandaag, en voor de anderen, hoera en proficiat, jullie zijn ook geweldige mensen en verdienen best wat aandacht! Driewerf enquête ook! De mensen van drie(werf) bestuursfuncties hebben elk een enquête gebouw(werf)d, en die moeten jullie allemaal nu meteen invullen!!

Enquête 1: De herinschrijvingsenquête! U gebracht door het bestuur, dat heel graag zou weten wie volgend semester nog meespeelt en of jullie nog wel gelukkig zijn waar jullie zitten. Vul hem zeker in, zelfs als je niet meer meedoet, dat moeten we ook weten!
Extra motivatie om deze enquête snel in te vullen: als we een zicht hebben op de muzikanten van volgend semester kunnen we gericht zoeken naar versterking en die zo snel mogelijk vinden!

Toulouse naar Albi, Cordes sur Ceil Rondleiding door de dag, museum, bus 2022
Toulouse! More to lose by staying at home!

Enquête 2: de stage-enquête! U gebracht door het reisbestuur, dat heel graag zou weten wie mee kan op buitenlandse stage en wie enkel plantjes of liever beesten eet.
Extra motivatie om deze enquête snel in te vullen: er kunnen pas locaties geboekt worden als we een idee hebben van hoeveel mensen meegaan. En als we daar lang mee wachten zijn alle toffe plekken reeds volzet!
P.S.: mijn record van 12 seconden staat nog steeds!

Enquête 3: de pizzadate-enquête! U gebracht door team animatie, dat heel graag zou weten wanneer iedereen beschikbaar is om pizza te eten (altijd natuurlijk) op het einde van de examenperiode (nog steeds altijd eigenlijk) met de rest van het GUSO (zeker altijd dadde!).
Extra motivatie om deze enquête snel in te vullen: meer tijd erna om meer pizza te eten tiens!

Ik heb echt te veel honger gekregen door naar een goeie pizzafoto te zoeken…

Foto’s? Foto’s!

Nadat de foto’s van de concerten in de Sint-Pauluskerk zo vliegensvlug voor ons klaar waren werd het geduld van de hoop verwende nesten van het GUSO ernstig op de proef gesteld: de foto’s van de Bijloke lieten na wel een week (!) nog steeds op zich wachten! Maar gelukkig zijn de foto’s van het concert ondertussen toegekomen, getuige daarvan de hoop nieuwe profielfoto’s op sociale media. Je kan de foto’s vinden op de Facebookpagina van Ju Kodak en ondertussen kunnen we ze zelfs downloaden (klik hier om te downloaden)! Pas op, het is een WeTransferlink en die zijn niet verschrikkelijk lang geldig!

Wat is de juiste spelling van het woord kwis?

Juist ja, quiz! En op 8 maart is het weer tijd voor de Grote GUSO-quiz! Amai die komt daar vroeg mee af. Weer juist, maar team animatie is nog op zoek naar mensen die een passie hebben voor quizvragen opstellen, of gewoon mensen die dat wel zien zitten. Ben jij één van die mensen, stuur dan zeker een berichtje naar Jakob en dan mag jij binnenkort…

…quizvragen opstellen! (Ik hou mijn beloftes tegenwoordig safe, penning houdt mij in de gaten…)

Goesting om nog buiten te komen?

Goed nieuws, morgen (woensdag 15/12) spreken we weer om 20u af in de Geus en voor de diehards en mensen die moeten eten is het brugdate om 19u! Ik heb er al geusting in!

Trouwens, meteen na het begin van het tweede semester staan er weer concerten gepland! Op 17 februari treedt het GUHO op en het GUK geeft op 23 en 24 februari concerten! Allen daarheen dus!

In het kort

En zoals steeds, de virtuele ideeëndoos!

Ik mis jullie nu al keihard!

Dikke kussen
Vianney

English version

Hey everyone! Hope you’re doing well! There’s not much news this week, but I’d also like to remind you some things:

 • There are three polls you need to fill in:
  The first one, to let us know if you will still play in GUSO next semester. Please fill it in even if you stop!
  The second one, to let us know if you will come to Toulouse for the rehearsal weekend next semester + some other info.
  The pizza date-Doodle, to let us know when – if not always – you would like to eat pizza with us after the exams!
 • Great news! Pictures of our concert in De Bijloke are there! You can find them on Ju Kodak’s Facebook page and download them via WeTransfer here! Careful, WeTransfer links don’t work for long!
 • Do you like quizzing? On March 8th, there’s the GUSO-quiz! Do you like preparing questions for a quiz? Even better, we need people like you! Send a message to Jakob to let him know!
 • Tomorrow (wednesday 15th of December), we meet up at De Geus at 8 p.m., and there is Brugdate (eating at De Brug) at 7 p.m.! Feel free to come!
 • GUHO and GUK have announced new dates for their postponed concerts! GUHO plays on February 17th, GUK on the 23rd and 24th of February!
 • As always, the virtual idea-box!

Miss you already!

Big kisses
Vianney

Toulouse naar Albi, Cordes sur Ceil Rondleiding door de dag, museum, bus 2022
Toulouse! More to lose by staying at home!