22/2, GUSO repetitie nr. 2!

Lieve muzikanten, WELKOM! We zijn super blij dat jullie ook dit semester weer massaal met ons meespelen!

De 22e dag van de 2e maand van 2017 is de dag dat we de 2e repetitie van het 2e semester hebben. Het is ook de 53e dag van het jaar én de dag waarop we alle nieuwe GUSOers  officieel verwelkomen. De audities zijn achter de rug, en ik heb gehoord dat ze allemaal even schitterend waren. Een dikke proficiat en welkom aan alle nieuwe muzikanten!

(Ik ben Karen, de secretaris die je vanaf nu elke week een nieuwsbrief met GUSO-informatie en -weetjes zal sturen. De brieven zullen jullie samen met de instapbrochure snel wegwijs maken in het GUSO.)

1 + 1 = 2

Brahms + Piazolla = de voorlopige collectie dode bomen op je pupiter.

Behalve als je een strijkinstrument speelt. Dan is het Brahms + Pizolla + Sibelius.

Partituurmeester Fede laat weten dat ze altijd beschikbaar is in geval van problemen met nootjes op papier. Je kan haar contacteren via partituurmeester@guso.be of via Facebook (Fede Berckx). Nog een partituur te weinig? Geen paniek! Volgende repetitie zullen alle partituren opnieuw verkrijgbaar zijn. Veel strijkers hebben vorige week de partituur van Sibelius over het hoofd gezien. Ik weet dat sommige Andante Festivo al uit het hoofd kunnen spelen, maar misschien voor de zekerheid toch een blaadje papier nemen volgende week.

Dirigent nr.2 (is eigenlijk onze dirigent nr.1)

Steven komt terug, hoera! Zullen we afspreken om hem te verwelkomen door de Academische Fest Overture (Brahms) voor de pauze en Tangazo (Piazolla) na de pauze feilloos te spelen volgende week? Begin jullie huis- en kotgenootjes al maar warm te maken voor de concerten door lekker veel te oefenen.

Voor de 22e keer…

… de link om je in te schrijven voor onze fantastische zomerreis naar Toscane. Het Toscane Music Festival verwacht ons en we zouden het super vinden als iedereen mee gaat. Op 17 en 18 juli repeteren we in onze thuisstad Gent, van 18 tot 24 juli zijn we in Italië te vinden.

Schrijf je snel in via deze link: https://goo.gl/forms/8b33UjAbbLRVExun1! De deadline voor de inschrijvingen is 19 maart. (via de link kan je ook laten weten dat je niet mee kan of het nog niet zeker weet) Spoedig zullen onze 2 lieftallige dames van het reisbestuur hun stalkkunsten op jullie loslaten. Een gewaarschuwd muzikant is er 2 waard!

2e Oproep

Talenknobbel en een beetje creatief? Het 200jaar UGent bestuur is nog steeds op zoek naar een titel voor de productie van dit semester. Hieronder nog eens een korte reminder:

Spreekt aan in zowel Nederlands als Frans

Ademt 200 jaar Universiteit Gent/Luik

Heeft een feestelijke, positieve vibe

Ben jij dé taalcreatieveling die hiermee op de proppen kan komen? Stuur je idee naar de 200 jaar UGent werkgroep via simon.allosserie@gmail.com en wie weet word jij beloond met een legendarische prijs!

2 + 2 = 4 en veel plezier achter de bar

Mathijs en Ruben + Marieke en Tine zorgden vorige week voor een gezellige bar. Deze week zetten we de baravond in met een drankje dat we 2 maanden na de start van het nieuwe jaar al helemaal vergeten zijn! We kunnen er ook mee klinken op al onze nieuwe muzikanten. Benieuwd welk drankje het is? Zin om nieuwe en oudere GUSOers te leren kennen? Blijf dan zeker plakken na de repetitie!

Zo, kort maar krachtig vandaag! Geniet nog van het weekend en tot woensdag!

Met muzikale groeten!

Jullie secretaris, Karen


Geplaatst

in

door

Tags: