Op alfabetische volgorde

GUSO’s grote Marathonalfabet!

De A van Alfabet

Alles wat u deze week wilt en moet weten, alfabetisch gerangschikt!

De C van Concertkledij

Donderdag spelen we weliswaar een niet zo alledaags concert, maar dat doen we graag in onze traditionele GUSO-stijl!
Zwart zwart zwart – ook je schoenen, broek en hemd – met een smaakvol rood accent. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat iedereen er weer piekfijn zal uitzien.

De F van Flyeracties

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, zeker op een verjaardagsfeest. Daarom gaan we iedereen die ook maar in de buurt komt van resto de Brug, warm maken voor ons geschift evenement.
Afspraak maandag, dinsdag & woensdag aan de ingang van de Brug. U komt toch ook?

De H van Hulpjes

Terwijl wij (het voltallig orkest) het beste van onszelf geven tussen 17u en 21u zijn er nog helpende handen nodig aan de bar en de kassa. Heb jij enkele vrienden die daar wel zin in hebben?
Stuur een mailtje naar logistiek@guso.be met hun gegevens en dan kunnen zij onze bezoekers verblijden met een glas en ook gewoonweg meegenieten van onze muziek!

De G van Generale

Hola Pola, woensdag is het al generale repetitie!
De avond ziet er uit als volgt:

  • 19.30 Kancheli / starring Esther
  • 19.45 Rachmaninov / starring Ward
  • 20.00 Bruch/ starring Wouter
  • 20.15 Brel / starring Bas
  • 20.30 Moussorgski’s vecchio castello / starring Lotte
  • 20.45 Arutunian / starring Defaan
  • 21.15 DOORLOOP VAN DE 10 JAAR GUSO MARATHON

De M van Muziek & Marble Sounds

Wil je voor slechts 3 euro deze Belgische topgroep aan het werk zien? Dat kan op 15 maart ! Als je een mailtje stuurt naar animatie@guso.be ben jij misschien wel een van de gelukkige ticketwinnaars. Haast je, want de plaatsen zijn beperkt.

De R van Repetitieschema

Woensdag zal er duchtig gerepeteerd worden: vanaf 15u kunnen jullie terecht in de Therminal om de muziek voor de andere momenten tijdens de marathon te bekijken. Concrete info over wie wanneer en waar verwacht wordt volgt snel!

De S van Studeren

Er is altijd nog wel een passage die beter kan en zeker de week voor het concert kan oefenen géén kwaad!
Voor wie vreest te verdrinken in alle verschillende partituren: jullie krijgen nog een mailtje van jullie aanvoerders met daarin enkele studeertips waardoor we er donderdag zullen staan als een huis.

De T van Taart

Bij een verjaardag hoort traditioneel taart! Wil jij je kookkunsten delen met muziekminnend Gent? Dat kan! Donderdagmiddag willen we ons publiek graag verwennen met heerlijk gebak. Mail als de bliksem naar esther@guso.be als jij je steentje wil bijdragen.


Geplaatst

in

door

Tags: