Zwanenzang

Een beestige laatste nieuwsbrief voor het zomerreces ingaat. Helaas zal U hierna tot oktober moeten wachten tot ik – of een andere noeste redenaar – de edele kunst van het nieuwsbriefschrijven weer opneemt en wekelijks boeiende schrijfsels verzint om uw anders o zo saaie weekend op te fleuren.

Flyeren

Het Capitole zit nog niet vol, dus een beetje extra reclame naar onze medemens toe kan nooit kwaad! Daarom: vandaag! Gent-Sint-Pieters! 19u30! Pendelende studenten overtuigen!
En ook: Morgen! 12u! Resto de Brug! Hongerige Universitairen belagen!

Logistieke Loodjes

’t zijn de laatste, maar misschien niet de zwaarste dankzij jullie hulp!
Een overzicht van het minitieus uitgekiende logistiekersplan, da’s jammer genoeg niet hier te vinden dankzij een uitgestelde website-serveroverdracht…
Vandaar een extra bijlage in jullie mail!

Op post…

…Om 17u… om de raccord zo vlot mogelijk te laten verlopen!
Alle andere details over kledij, locatie en afterparty’s in de Lambert vind je nogmaals niet hier, wegens identieke problemen. Jullie kregen een mailtje van Leo in jullie mailbox!

Wist-je-dat…

“staketsel” het Oostendse woord voor pier is?
En er nog steeds tickets verkocht kunnen worden? Haal die laatste twijfelaars over de brug en kaap met jouw sectie de ticketverkoopprijs weg!

Zwarte gaten troef

Omdat niemand waarschijnlijk weet wat gedaan na onze concerten en iedereen zich steendood zal vervelen, volgen binnenkort nog een pizza-date (waarvoor de datum nog nader te bepalen is) én een super-de-luxe BBQ, op 24 juni in kajakclub de gekko, jawel!

Coda

Het was dit jaar wederom een eer om voor u te schrijven, u was een prachtpubliek en daarom bedank ik mijn trouwste lezers met een laatste prijsvraag waarbij opnieuw een consumptie naar keuze valt te winnen op een van onze nachtelijke afterconcert-party’s.

Welke dieren zitten verborgen in deze nieuwsbrief?

Uw antwoord kan u opsturen per gele briefkaart naar Groendreef 46 of via mail naar esther@guso.be

De schiftingsvraag:
Als er meerdere juiste antwoorden komen, dan gaat de hoofdprijs naar de creatieveling die mij de meest correcte/origineelste omschrijving van ‘slavsquatten’ kan doorsturen.

Tip voor onze dierenspotters:  Er zijn 15 Nederlandse en 3 Engelse beestjes goed en minder goed verstopt, en ook ééntje in ’t Latijn.

P.S Extra punten te verdienen als je er vindt die zelfs door mij niet opgemerkt zijn!


Geplaatst

in

door

Tags: