Alle kleuren van het GUSO

Kleuren kunnen menselijk gedrag beïnvloeden. We voelen zelfs intuïtief aan welke gevoelens bij welke kleuren horen. Menig componist waagde zich al aan een stimulerend middeltje om intense kleuren op te roepen bij het horen van muziek. Of dit een experimentje is dat u zelf eens wilt uitproberen, laat ik aan u over. Maar houdt u vooral niet in om nadien alle spannende, grappige en onnozele dingen die u tijdens dit experiment meemaakt aan ons mede te delen.

GEEL…

…de kleur van licht, wijsheid, creativiteit en schattige paaskuikentjes, maar vooral van zon en zomer! We stellen jullie geduld nog even op de proef. Het programma voor onze gele reis naar Italië is in de maak, maar laat nog even op zich wachten. Sorry voor de vertraging.

BLAUW…

… de kleur van rust, koelte, onschuld, oprechtheid en de hemel. Van het magische, bovenaardse universum waarin je belandt als je tegen woensdag volgende passages al eens thuis bekeken hebt:

19u30 Brahms (vanaf ‘K’ tot het einde)

20u15 Henderickx (experimenteren maar!)

21u00 Summerfestivalprogram surprise!

Partituurmeester Fede zet haar laatste sprint in de Copy Cash in en zal tijdens de repetitie wel wat blauwe koelte kunnen gebruiken na al dat hard labeur.

GROEN…

… de kleur van hoop, groei, leven en plantjes. Schattige diertjes sparen en de planeet redden, dat is twee voor de prijs van één! Wordt veggie voor één maand (of langer), en doe mee aan Dagen Zonder Vlees. Op deze website kan je een profiel aanmaken en je vervolgens aansluiten bij de GUSOers-redden-de-planeet-groep via deze link . Zo wordt het GUSO vast en zeker de meest ecologisch bewuste muziekgroep!

ROOS…

… de kleur van zachte, tedere liefde (volgens het Internet), van blijdschap en Barbie! Woensdag is het verkleedrepetitie, HOERA! En het thema is Barbie en Ken, 2x HOERA! En dat wilt zeggen dat de bar nog leuker wordt dan normaal, ik weet dat je dit bijna niet kan geloven, maar dus minstens 3x HOERA!

Om in de sfeer te komen is hier alvast een streepje muziek! Meebrullen achter je computer is absoluut toegelaten! (Opgelet wanneer je dit op je slimme telefoon leest en je momenteel in een publieke ruimte begeeft)

Dames: haal jullie hoge hakken, roze rokjes en funky accessoires maar boven. Zoals jullie weten heeft Barbie een zeer uitgebreide garderobe en een hele reeks mogelijke beroepen (met bijhorende fancy outfits), laat je dus helemaal gaan!

Heren:  we kennen Ken allemaal als een ietwat verwijfde vent (lees: roze of babyblauwe polo, bège broek, truitje over de schouders gedrapeerd, moccasins en het haar naar achter gekamd). Maar vergeet ook zeker zijn stoere leger outfit, zijn stijlvol maatpak, zijn pilotenpak en zijn beachoutfit niet. De mogelijkheden zijn eindeloos.

ROOD…

… de kleur van liefde, hartstocht, moed en lijden nadat je iets te pikant Mexicaans eten gegeten hebt. Ook zin in pikant? Of op zoek naar hartstocht? Kom naar de Mexicaanse avond op zondag 12 maart, ontmoet je collega muzikanten uit de Gentse ensembles (GUK, GUHO en Continuo) en laat je verrassen door de Mexicaanse keuken.  Inschrijven voor de Mexicaanse avond doe je voor zondag 5 maart via animatie@guso.be!

Alle kleuren van de regenboog zijn vandaag de revue gepasseerd. Ik wens jullie een weekend zonder blauwe regen, met veel gele zonneschijn, regenbogen en eenhoorns, en een kleurrijke zoektocht naar de perfecte verkleedoutfit!

Met muzikale groeten

jullie secretaris, Karen!


Geplaatst

in

door

Tags: