Alternatieve Valentijnsideeën

Hey liefste GUSO-ers! Deze week is er Valentijn, maar tenzij jouw naam Elise is kan dat nogal wat tegenzitten… Daarom in deze nieuwsbrief wat dingen die je kan doen om jouw Valentijn toch wat fijn te maken.

Je kan… verrast worden door het GUSO!
Het bestuur heeft iets op te biechten… Wij houden van jou. Om jouw prachtige snoet toch nog wat te kunnen bewonderen, zou het bestuur heel graag een verrassing aan jou bezorgen (gemaskerd en veilig natuurlijk)! Ben je in Gent deze week? Vul zeker deze enquête in zodat wij weten waar we moeten passeren. Voor alle mensen die niet in Gent zijn zal er later ook nog worden gekeken hoe we de verrassing bij jullie brengen, dus stay tuned!

Je kan… op de Klara top 100 stemmen!
Zoals elk jaar houdt Klara weer hun top 100 en hoewel we momenteel geen Dvorak kunnen spelen, kan je er wel op stemmen! De Klara top 100 is normaal een mooie bron van promo voor onze concerten, dus we willen de Klara-goden zeker niet teleurstellen door dit jaar niet te stemmen. Go go iedereen!

Je kan… pannenkoeken bakken!
Er is geen betere manier om je beter te voelen dan koken, dus hier is mijn geheim recept voor pannenkoeken waarmee ik de Nobelprijs heb gewonnen! Je weet nooit wanneer het nuttig zou kunnen zijn.

Voor 1 persoon:
1 ei
250 ml melk
30 g boter
100 g bloem
30 g suiker (als je hartige pannenkoeken wilt, laat je dit gewoon weg)

Laat boter smelten. Meng bloem, melk en suiker. Voeg gesmolten boter toe. Splits het ei, doe de dooier bij het beslag en klop het eiwit op tot schuim. Vouw het schuim door het beslag en bakken die handel (zorg dat de pan steeds heet genoeg is)!

Succes gegarandeerd, maar ik wil zeker wel foto’s zien als je de pannenkoeken maakt!

Dat was ongeveer het nieuws deze week, vergeet zeker de enquête niet in te vullen en veel plezier deze week!

Love you,
Wout Out


Geplaatst

in

door

Tags: