De Eerste Wapenfeiten van 2015

Het eerste appel

Gent, 10 februari, buiten regent het en een gure wind snijdt zich door de Gentse studentenstad.
Dapper verschijnen alle manschappen van het GUSO na een lange tijd terug op post, vol goede moed aan het begin van een nieuwe uitdaging. Kolonel Decraene voert de troepen aan, Sergeant Muyldermans spreekt iedereen toe en euforisch wordt het begin van een nieuw strijdperk toegejuicht!

Mankracht gezocht in de 5e regiment

Edoch, extra infanterie is nog steeds welkom. Vooral bij het regiment der Koperblazers heerst er nog schaarste. Trombones, ook wel bekend onder de naam ‚Schuiftrompetters’, zijn gegeerd goed. Luitenant Jelassi doet haar uiterste best deze leemte weg te werken, maar kan de hulp van de andere Bataljons goed gebruiken. Alle tips zijn daarom welkom bij sarah@guso.be. Deelt allen ook de Goesting-affiche op uw schoon facebook-profiel en nodigt elke muzikant uit Gent en omstreken uit op onze open repetitie!

Verspreide slagorde

Niet iedereen heeft zich reeds gemeld bij de legertop, en zoals de kaarten er nu voorliggen kan de samenstelling van het GUSO best omschreven worden als in verspreide slagorde. Neemt uwe verantwoordelijkheid en meld u bij het medisch toezicht via volgend Inschrijvingsformulier
Platvoeten worden niet afgekeurd, kromme tenen evenmin.

Ook ons trainingskamp naar Den Haag is helaas nog niet volgeboekt. Om de motivatie wat aan te wakkeren, klikt u hier & hier!

Gegroet Allen, en voorwaarst…Mars!


Geplaatst

in

door

Tags: