De GUSO-blues

Wowie, wat een geweldig semester was me dat!!! Na al die zalige verkleedpartijen, baravonden, concerten en afterparties ook een beetje last van heimwee? Niet getreurd, in deze nieuwsbrief genoeg materiaal om nog even na te genieten (en het grote zwarte gat op afstand te houden)! 😉

Dat het GUSO een fantastische groep is, wisten we al lang, maar jullie hebben het vorige week nog maar eens bewezen! Vanuit het bestuur willen we jullie daarom nog eens uit de grond van ons hart bedanken voor een zalige concertweek! Merci!

Onze liefste voorzitter Judith richt volgende woorden tot jullie:

Merci voor jullie inzet, voor alle hulp, voor de muziek! Trots ❤️

En ook team logistiek bedankt graag de mensen die al het opbouw- en sleurwerk mogelijk maakten:

Jullie waren allemaal fantastisch, bedankt voor de vele hulp en het enthousiasme! Zonder die hulp zou niets zo vlot verlopen zijn! Daarvoor een dikke dikke merci!!!

Voor al wie stiekem ook wel eens in de zaal wilt zitten om te horen hoe goed het GUSO nu eigenlijk echt klinkt, heb ik goed nieuws! De Sint (onder de naam van Lucas, dankjewel!) is dit weekend nog even langs geweest en heeft enkele opnames achtergelaten! Je kunt ze hier vinden, geniet ervan zou ik zeggen 😉 . (PS: gelieve ze in het GUSO te houden en niet te verspreiden, auteursrechten enzo…)

Ook ons fantastische Animatie team staat klaar om nog enkele gezellige GUSO-bijeenkomsten te organiseren, zodat je toch niet alleen moet treuren. Nu woensdag gaan we gezamenlijk de kerstsfeer opsnuiven op de kerstmarkt! Vanaf 19u genieten we van gezelligheid, glühwein en schaatsen (al dan niet met valpartijen 😉 ). Laat team Animatie hier eventjes weten dat je meekomt!

En natuurlijk is er dan nog onze traditionele pizzadate in januari! Zoals elk semester gaan we gezellig samen pizza eten tijdens de examens om eventjes alle stress te vergeten. Meer info (en een doodle) volgt nog!

Proficiat aan de eerste violen met het winnen van de ticketwedstrijd! Info over het etentje volgt nog! 

Als afsluiter nog enkele belangrijke data om nu al naar uit te kijken:

  • 12 februari – open repetitie
  • 17 tot 19 april – GUSO-stage
  • 28 april – concert @ Capitole Gent
  • 19 juli – concert @ Gentse Feesten
  • Ergens in de periode van 14 – 26 juli gaan we op zomerreis!

Dankjewel voor dit zalige semester, zowel voor het samenspelen als voor het lezen van mijn nieuwsbrieven 😉 ! U was een fantastisch publiek. Ik kijk er al naar uit om jullie volgend semester weer van leesvoer te voorzien!

Veel liefs van jullie secretaris,
Mariska


Geplaatst

in

door

Tags: