Elke kermis is z’n geseling waard

En dan nu: sport!

Wat anders kan men doen op een zondagavond dan “nagenieten” van een heerlijk GUSO-feest de vorige avond en wat youtubefilmpjes bekijken. Omdat voor velen de goesting alleen maar groter is geworden, opnieuw een herinnering om de inschrijvingslink in te vullen voor de Marathon! Het programma vind je nog steeds hier. Als je dan toch bezig bent, mag je ook het promofilmpje massaal delen!

Tot zover de sport, nu over naar de andere hoofdpunten van het nieuws:

____

Woensdag ziet de avond er uit als volgt:

19u30 – Piazzolla
21u00 – Danzon & Gerschwin

____

19u15 verwachten we iedereen in de Therminal om te helpen met klaarzetten, zo kunnen we 19u30 stipt beginnen en is er achteraf meer tijd om te ontdekken dat er meer mensen meespelen in het GUSO dan je pupiterbuur en die onnozelaars met hun nieuwsbrieven en speeches. Te laat, ziek of verhinderd? sarah@guso.be is het enige juiste adres!

____

Voor te bereiden zaken: de muziek van de marathon! Zeker de muzikanten die er zaterdag niet bij waren op de repetitie. Er is zeer goed gewerkt, en we zijn uiteraard enkel voorstander van vooruitgang 😉
Uw oor een uurtje per dag te luister leggen is het halve werk, dan enkel nog wat nootjes instuderen en klaar is onze kees.
Zeker de finale van Danzon, het gitaarconcerto van Rodrigo (n°1-10) en Brahms z’n 1e Dans eens bekijken…En ook die plaatsen waar je wel eens solo zou kunnen spelen.

____

De ijverige strijkers onder ons die ook hun Piazzolla-partij eens willen doornemen (en ook voor de minder ijverigen onder ons): een violist met kennis van zaken over tambor en andere rechterhandtechnieken van Piazzolla!

____

Zo, dit waren de hoofdpunten van het nieuws
Omdat overdaad schaadt laat ik jullie hier los tot woensdag!


Geplaatst

in

door

Tags: