Famous Last Words?

Het lijkt wel een beetje op tijdreizen, zoals de tijd nu aan het ombuigen is: sommige dagen lijken voorbij te vliegen in minuten, andere keren voelt een dag aan als een hele week. En bam, zo zitten we ineens in week 12 van het semester! Nog een laatste GUSO-update voor we aan een vreemde examenperiode beginnen…

Je kunt je nog altijd kandidaat stellen om vanaf volgend semester mee in het bestuur te zitten, gewoon een mail of berichtje naar Sofie (sofie@guso.be) of een van de andere bestuursleden sturen! Misschien word jij wel de volgende feestverantwoordelijke (ook wel animatie genoemd), of wat dacht je van mensen rond commanderen om het podium op te zetten (a.k.a. logistiek)? Ook het artistiek team staat nog altijd open!

Diegenen die al langer in het GUSO zitten, weten dat we gewoonlijk een pizza-date organiseren tijdens de examenperiode. Met de huidige maatregelen zal dat ditmaal jammer genoeg niet mogelijk zijn, maar team Animatie staat paraat om de leegtes op te vullen met party podcasts en digitale café-avonden via Discord! Doe zeker een keertje mee!

Verder zal het afwachten zijn wat de toekomst ons brengt… Zoals beloofd hebben jullie nog een bbq van ons tegoed, en hopelijk eerder dan later 😉 . Zodra het bestuur hier meer over weet, laten we zeker iets van ons horen!

Zo, dan is het voor mij nu ook tijd om mijn boeken in te duiken! Volgend semester staat er een nieuwe secretaris voor jullie paraat. Ik ga deze briefjes toch missen, het was een plezier om voor jullie te schrijven!

Liefs van jullie secretaris,
Mariska

“I wish it need not have happened in my time.”
“So do I, and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”


Geplaatst

in

door

Tags: