Geluk uit de sterren

Hey lieve GUSO-ers! Hier is weer jouw wekelijks lievelingsblad. Ikzelf ben een meester astroloog, dus ik heb in jouw toekomst gekeken, en het ziet er goed uit, zeker met die schoenen. Deze week is de eerste lading van de verrassingen binnengekomen, meer daarover hieronder!

Algemene horoscoop
Alle sterrenbeelden die vorige woensdag in Gent waren, proficiat, het is jouw geluksdag! Vorige week werd er een Valentijnsverrassing beloofd, en met trots in het hart kan ik zeggen: de eerste levering van GUSO mondmaskers was vorige woensdag een groot succes. Zie al die blije gezichtjes!

Helaas waren veel mensen niet in Gent die dag (vooral de Steenbokken). Momenteel pluist onze hoofdastronoom uit hoe de rest van de maskers bij jou geraken, meer nieuws daarover binnenkort! Het was voor ons enorm fijn om zo vele GUSO’ers terug te zien. Merci iedereen!

Het jaar valt helaas onder een duister gesternte…
Maar gelukkig zijn er steeds manieren om erdoor te geraken, op naar betere tijden! Zo houdt Student@WarmUgent interessante praatsessies waarbij ze heel laagdrempelig tips geven over verschillende thema’s. Een aanrader is de sessies over eenzaamheid, waarbij de volgende gebeurt op 12 maart. Het is zeker niet alleen voor Kreeften, dus hou zeker hun Ufora-pagina in de gaten!

Ook het GUSO sleept je natuurlijk erdoor! Deze week houden we het even rustig aan, maar volgende week 3 maart staat er een heuse online escape room gepland! Volgende week kan je je hiervoor inschrijven met jouw team, maar bedenk dus zeker al eens met wie je het liefst in een duistere kamer opgesloten zou zitten, en onthou dat Tweelingen in het donker te vermijden zijn…

Het geluksvoorwerp deze week is… de GUSO-enquête!
Enkele weken geleden terug kregen jullie een enquête over het begin van dit semester, waarop vele mensen al hebben geantwoord (waarvoor dank). Er zijn natuurlijk wel enkele vergeetkousen in het GUSO (ja Stieren, dit is voor jullie), dus hier krijg je een tweede kans om de enquête over jouw mening en plannen van dit semester toch in te vullen. Als je het invult en opstuurt, is geluk in jouw persoonlijke, professionele en cosmische leven volledig gegarandeerd*!

Dat was het voor deze week, volgende week zal ik mijn beroemde recept voor macaroni met kaas / carbonara delen in de nieuwsbrief, dus ik zie jullie dan!

Wout Out

*Wout geeft geen garanties voor geluk. Indien er geen geluk komt na het invullen van deze enquête, wil Wout wel graag pannenkoeken met jou bakken.


Geplaatst

in

door

Tags: