GUSO geeft acht!

1.

Voor een klein prijsje eindeloos plezier! Rekeningnummer  BE30 7370 1925 1311 wacht op uw €65. De ongelukkigen die slechts een deel van de stage kunnen meemaken, mogen contact opnemen met Wouter (penning@guso.be). Hij zorgt dan voor een aangepaste stageprijs.

2.

Het stageboekje met alle nodige informatie vind je hier. Lees het voor vertrek zeker nog eens grondig na.

3.

De te kennen passages worden via de aanvoerders meegedeeld, maar eigenlijk weet iedereen al dat we op stage alles gaan spelen, dat staat namelijk in dat leuke stageboekje! Zaterdag is dus de ideale dag om de partituur zelf te doorworstelen.

tumblr_nnkyo9OYR81ureqi1o1_500 Om de vijfde te herkennen hebben we ondertussen geen schema meer nodig hé 😉

4.

Er zijn nog een aantal verloren voorwerpen van het concert in de Buurtloods achtergebleven. Die kunnen dus nog steeds door de rechtmatige eigenaar geclaimd worden.

Tijdens het avondje in de Barville heeft Steven per ongeluk ook een lekker warme blauwe sjaal mee naar huis genomen. Dit is helaas niet zijn eigen sjaal, want die is zwart. Is de blauwe sjaal van jou? Of heb jij de zwarte sjaal gezien? Eén adres: steven@guso.be (of breng hem mee naar de stage).

5.

Bacteriën, microben en virussen buiten houden doe je zo:

  • Gezond slapen en goed eten! (Tip van Steven)
  • Nicht schleppen, gut schlafen! Jawohl! (Tip van Robin)

6.

Nog een woordje van onze artistieke leider:

“Probeer, in solidariteit met je collega’s, indien je even weg moet van de stage, om een of andere reden, hemel en aarde te bewegen om dat nog aan te passen zodat je van de eerste tot de laatste minuut geëngageerd kan zijn voor het muzikale hoogtepunt van je leven.”

7.

Ik zie jullie allemaal zondag om 15u30 stipt in de Hoge Duin met het gepaste hoofddeksel op!

8.

IK HEB ER ZIN IN!!!! JOEPIE!!!!!! STAGE!!!!!!

 

Met muzikale groet,

jullie secretaris Karen.


Geplaatst

in

door

Tags: