GUSO goes Promo!

Nu we de stage goed en wel overleefd hebben, zitten we in de laatste rechte lijn naar de concerten toe! Er rest ons enkel nog die stukken op niveau te krijgen en de zalen uit te verkopen (eitje, toch?). Het GUSO-promoplan gaat van start, Ready Set Go!

Moe (m.a.w. halfdood) maar tevreden…

Volgende week is het verkleedrepetitie! We trekken allemaal ons beste beestige pakje aan en presenteren een heuse safari. Zoals gewoonlijk worden jullie om 19u15 verwacht in de therminal, wie wat later komt of jammer genoeg afwezig zal zijn, mag zeker niet vergeten dit te laten weten aan Marie N. (vice@guso.be) en aanvoerder!

De agenda is ingepland als volgt:

 • 19.30
  Twee doorlopen van Moessorgski voor onderhoud en uitlijning (met opname)
 • 20.00
  Symfonie: deel 1 (‘P’ tot ‘R’ afwerken), daarna doorloop deel 1 (met opname)
 • 21.00
  Symfonie: deel 2 & 3

Na de repetitie organiseert Animatie een karaoke voor ons! Blijf dus allemaal zeker nog wat plakken en haal je beste SingStar-skills boven 😉 .

Woops, sorrynotsorry, nu zit je daarmee in je hoofd voor de rest van de dag…

De stage was natuurlijk fantastisch, maar daar hangt ook een prijskaartje aan! Vergeet zeker niet 65 euro over te maken naar de GUSO-rekening (BE30 7370 1925 1311) met vermelding van STAGE+VOORNAAM+ACHTERNAAM. Ook de vodka zal nog betaald moeten worden, maar geen nood, de drankschuldenlijst is onderweg!

Wie dacht dat een Russisch stagethema een slimme zet was?

Vervolgens is het tijd voor promo! De concerten zijn in zicht, en daarmee is ook de ticketverkoop aan de gang! Aangezien spelen voor een halfvolle zaal ook maar sneu is, willen we natuurlijk zoveel mogelijk tickets verkopen. Bovendien hebben we de ticketwedstrijden waarmee je een etentje voor je sectie of een drankje na de bar mee kan verdienen. De huidige tussenstand: 1. Slagwerk; 2. Altviolen (woohoo!) en 3. Eerste violen. Massaal tickets van de hand doen is dus de boodschap! PR Promo heeft daar een mooi plan voor uitgedacht, ik doe het voor jullie hier even uit de doeken…

All. The. Time.

Stap 1: Nodig al je vrienden, familie, buren, favoriete proffen … uit voor de concerten! Tickets kopen kan via de website (hierzo) en mensen stalken kan door ze uit te nodigen via de facebookevents (daarzo). Go go go!

Stap 2: Ken je mensen die grote fan zijn van het GUSO, en graag naar onze concerten komen? Nodig ze dan uit om Vriend van het GUSO te worden, met de belofte van een vipbehandeling op de concerten! Meer uitleg vind je op de website!

Stap 3: Tijd voor het Grote GUSO Promoplan! Margot heeft voor prachtige affiches en flyers gezorgd, aan ons nu om deze wijd en zijd door Gent en omstreken te verspreiden! Neem er na de repetitie enkele mee om rond te hangen in je faculteit/home/kot en vul je naam in op het flyerplan! Want geef toe, hoe leuk is het wel niet om tijdens een random rondwandeling in Gent overal die GUSO-bol te zien hangen 😉 ?

Stap 4: De stemming voor de Klara Top 100 is geopend! Het zou de max zijn als we net als voorgaande jaren weer een GUSO-delegatie naar de opnamestudio konden sturen! Neem daarom twee minuutjes de tijd om je stem uit te brengen (via top100.klara.be) op Een Nacht op de Kale Berg en Vioolconcerto: Finale (beide in de categorie Joie/Passie), en laat een GUSO-gerelateerd verhaal achter om ons programma in de kijker te zetten. GUSO <3 Klara!

Het GUSO op bezoek bij Klara in 2017!

Voor wie na ons zalige GUSO-weekend nog niet genoeg heeft van feesten: volgende week donderdag is er de Cocktailavond van het Kultureel Konvent! Allemaal welkom voor een cocktail of twee!

TLDR:

 • Repetitie om 19u15, in safari-outfit! Karaoke na de repetitie!
 • Het Grote GUSO Promoplan
  1. Tickets verkopen aan vrienden, familie, kennissen, … Handige links vind je hier: ticketverkoop en facebookevent.
  2. Overtuig GUSO-fans om Vriend van het GUSO te worden (meer info op de website)!
  3. Hang affiches op in Gent en omstreken, en vul je naam in op het flyerplan!
  4. Stem het GUSO de Klara Top 100 binnen!
 • KK Cocktailavond op 14 november

Zo, dat was het weer voor deze week! Ik zie jullie op de volgende repetitie voor een zotte beestenboel!

Groetjes,
Mariska

PS:  Vragen/opmerkingen/bedenkingen/suggesties…? Stuur ze allemaal door naar het bestuur via onze virtuele ideeëndoos.


Geplaatst

in

door

Tags: