GUSO in vuur en vlam!

Je hebt helemaal gelijk, het is helemaal nog geen tijd voor Valentijn! Maar toch gaan er deze week vonken te zien zijn, we hopen zelfs op vuurwerk!

images

Een glaasje en een kaarsje graag

Het is bijna niet te geloven, maar over 3 weken gaan we al op stage! Daarom gieten we woensdag een serieus glas bij op onze wijnvlek. We doen dit als volgt:

  • 19.30u: Partiële repetitie

Strijkers: Adagietto met Steven @ Trechterzaal (Therminal)

Blazers: repeteren met Sarah (houtblazers), Sam (koper) en Tinne (hoorns) @ verrassingslocatie! Jullie mogen nog een mailtje verwachten van jullie aanvoerders.

Slagwerk: jullie mogen thuis nog wat op potten en pannen slaan voor de pauze. We verwachten jullie om 21u voor het echte werk.

  • 21.00u: Tutti deel I, deel II en deel V. (Even stevig repeteren en daarna mag iedereen op date!)

Papier is brandbaar

Nu het buiten al wat frisser wordt, zitten sommige bestuursleden graag gezellig bij de open haard. Om vuur aan te maken hebben ze echter wel papier nodig, veel papier. Breng dus woensdag allemaal massaal volgende briefjes mee:

  • Voor Hannah het briefje waarop staat of je al dan niet een voorbeeldige soldaat bent.
  • Voor Matilde een vriend-elijk briefje met daarop minstens 1 emailadres van een familielid en/of muziekfanaat… ze heeft mij beloofd verbaal hout door te zagen voor het vuur totdat ze van iedereen een emailadres gekregen heeft.

PS. De briefjes belanden pas in de kachel nadat ze overgezet zijn op wolkjes.

Virtuele vlammetjes

Zet de bankrekening van het GUSO in vuur en vlam met jullie €65 voor stage (BE30 7370 1925 1311). Wouter zal er een warm hart van krijgen en dat jullie met plezier toedragen.

Meer muzikanten = meer vonken!

Opmerkzaam als jullie zijn, hebben jullie uiteraard al gemerkt dat de Trechterzaal al behoorlijk vol zit tijdens de repetities. Toch hebben we om Mahlers vuurtje te doen branden nog een trompet en een aantal contrabassen nodig. Voor efficiëntieredenen is het ook wenselijk dat deze instrumenten vergezeld worden door een muzikant die ze kan bespelen. Ken je nog een muzikant die graag samen met ons Mahlers vuurtje wilt doen branden, laat dan zeker iets weten aan sarah@guso.be.

Een vuurtje stoken?!

Op zondag 4 december komt het VUBorkest de Gentse Bijloke voor ons voorverwarmen met hun ‘Brandend’ concert. Om onze relatie lekker warm te houden, schenken ze het GUSO een aantal vrijkaarten voor dit concert. Heb jij interesse om naar het VUBvuurtje te gaan kijken? Mail dan snel naar animatie@guso.be.

advertentie A5

En toen was het tijd voor vuurwerk…

Aan het einde van de repetitie mag je vonken verwachten want we gaan speeddaten! Dit is de ultieme kans om alle nieuwe en oudere GUSO’ers te leren kennen. (Het is trouwens sociaal acceptabel om op een date mensen hun naam te vragen… mocht je ze nog niet alle 75 kennen.) Of de vonken gaan overslaan in vuurwerk is moeilijk te voorspellen. Blijf dus zeker plakken om te kijken wat team sfeerbeheer voor ons in petto heeft!

Zo, ik heb het lekker warm gekregen van al dat vuur hier, hopelijk jullie ook! Tot woensdag lieve GUSO-vlammetjes van me!

Met muzikale groet,

jullie secretaris, Karen

 


Geplaatst

in

door

Tags: