GUSO plays it safe

Met het mooie weer van de afgelopen dagen is het maar al te duidelijk: de lente is in het land! Tijd dus om wandelingen en fietstochten te maken, een boek te lezen in de tuin, of gewoon goedgehumeurd wakker te worden! En moest het toch nog eens slecht weer worden, in deze nieuwsbrief vind je bezigheden voor binnenshuis 😉 .

Vorige week deelden we jullie mee dat zowel het stageweekend naar Brussel als de zomerreis naar Praag niet doorgaan (voor wie het nog niet zag, het bestuursfilmpje vind je hier). Deze week werd ook ons concert definitief afgelast, en er zullen jammer genoeg geen repetities meer plaatsvinden dit semester. Of de Gentse Feesten al dan niet doorgaan, zal pas in mei beslist worden door het stadsbestuur. Maar niet getreurd! Want zoals men zegt: na regen komt zonneschijn! Met het bestuur zullen we onze uiterste best doen om de traditionele GUSO-bbq op het einde van het academiejaar toch nog te laten doorgaan (hopelijk ergens begin juli), en misschien is er nog wel tijd voor een andere zomeractiviteit? We’ll keep you posted!

Best of memes

Yay, nog een lading!

Tips & tricks

Nu (bijna) heel de wereld in lockdown zit, komt online creativiteit meer en meer naar boven. Zo kun je bijvoorbeeld een Harry Potter themed escape room spelen! Of een race-spel in Wikipedia. Of wat dacht je van een old school text adventure? Daarvan vind je er een heleboel op het internet, zoals deze game voor beginners, of de enige echte classic Zork! Genoeg om je uren bezig te houden dus 😉 .

Wekelijkse GUSO-opdrachten

Uitgevoerde opdrachten mogen via mail naar mij gestuurd worden (secretaris@guso.be) of via messenger naar onze eigen facebookpagina (facebook.com/GentsUniversitairSymfonischOrkest). Dat de beste mogen winnen!

De opdrachten die we deze week voor jullie verzonnen:

  • Stuur ons een tekening van jou en je instrument;
  • doe je beste imitatie van een bestuurslid;
  • en nu we allemaal wc papier gehamsterd hebben: speel een nummer op je instrument en wees creatief met wc papier! (tip: online zijn er al heel wat hilarische voorbeelden te vinden)

Spelletjes tegen de verveling

Deze week heb ik een doolhof voor jullie klaarstaan! Onze voorzitster haar wc rollen zijn op, helpen jullie haar op weg?

Volgende week in de nieuwsbrief: de resultaten van de GUSO-enquête!

Liefs van jullie secretaris,
Mariska


Geplaatst

in

door

Tags: