GUSO tank, tanks, tanken?

Na een serieuze partiële repetitie en een zeer geslaagde avond in Barville, hergroeperen we deze week weer in de Therminal voor de laatste repetitie voor de stage! De tijd vliegt!

Sponsor think tank!

Florian, goeroe van menig sponsor zoekend persoon, is nog niet tevreden met de resultaten van zijn sponsor zoektocht. Hij doet bij deze een warme oproep om bij te dragen aan zijn ‘sponsor think tank’. Heb jij nog een leuk en vooral lucratief idee om een sponsor binnen te halen? Laat het hem zeker weten via florian@guso.be of bel hem op via 0471 669284!

Alle Mahlertjes op een rij

Woensdag krijgen jullie de kans om het resultaat van de partiële repetities aan Steven te laten horen. Verras hem door volgende passages fantastisch goed te spelen:

19u30: deel 3 (Scherzo) van ’17’ tot ’26’ // graag door iedereen minutieus voorbereid
20u15: deel 5 (Rondo-finale) van ’18’ tot ’23’
21u00: deel 2 van ‘5’ tot ‘9’ en van ’20’ tot ’25’ // lezen en uitbreiden
21u30: deel 1 helemaal // het middendeel nog niet overdreven snel, eerder voorzichtig snel
22u00: deel 4 //even door adagietto zonder veel rubato, basistempo

Na afgelopen repetitie schreef Steven een woordje slechte poëzie (his words, not mine) voor jullie:

“Ik ben nu al trots
op jullie vastberaden leeuwenharten
trots
op jullie handen in elkaar
blij
met ieders minuut studie die er bij komt
ik maak me weinig zorgen over het eindresultaat
omdat de weg en het rijke panorama dat al zwaar overklast
omdat het al prachtig was, jullie gisteren overal zo gedreven bezig te zien
gewoon, nu al trots
nog choco”

Inspirerend!

Surprise! Tanken?

Team sfeerbeheer zit niet stil! Ze zijn volop bezig met de voorbereiding van D-day (en de rest van het weekend), maar ondanks hun drukke bezigheden zullen ze ook deze woensdag zorgen voor geanimeerd plezier! Wordt het iets met tanken misschien? Wie weet! Blijf woensdag plakken en zie hoe de verrassing onthuld wordt!

De tanks zijn in optocht

We gaan bijna op stage!!!! Whoehoeee!!! Ik steek mijn enthousiasme niet graag onder stoelen of banken en stel voor dat jullie dat ook niet doen! Ik ben er zeker van dat jullie volgende informatie al hebben opgeslagen op jullie hersenpan, maar toch nog even herhalen voor de zekerheid:

  • Jullie worden zondag 30 oktober om 15u30 verwacht in de Hoge Duin (adres in stageboekje of –brief).
  • We vertrekken in groep met de trein vanuit Gent. Hiervoor spreken we af in station Gent-Sint-Pieters om 13u25. Zorg zelf voor een Go-pass (of ander vervoersbewijs voor de +26-jarigen) en een ticket van de Lijn voor de tram! (Voor dit laatste kan je ook ‘DL’ sms’en naar 4884)
  • Vergeet zeker jullie verkleedkleren niet!
  • Hoeslaken en kussensloop meebrengen is verplicht, slaapzak is aangeraden (er zijn dekens aanwezig, maar dat zullen wollen dekens zijn en geen donsdekens)
  • Op voorhand al eens nadenken over een podium-act is ten zeerste aangeraden, zo kan je de nodige attributen en/of partituren voorzien.

Zorg er zeker voor dat je woensdag een stageboekje meeneemt na de repetitie, zo heb je de nodige info om het weekend goed door te komen.

GEZOCHT

  • Helpende handen die op zondag 30 oktober onze stoere logistieke man en vrouw willen bijstaan bij het inladen van de camionetten in de Therminal. De bijstand zal voornamelijk van fysieke aard zijn en plaatsvinden rond de middag.
  • Helpende handen die op zondag 30 oktober iets vroeger aanwezig zijn in de Hoge Duin en onze stoere logistieke man en vrouw willen bijstaan bij het uitladen van de camionetten.

Kandidaten mogen zich melden via logistiek@guso.be of na de repetitie bij Esther.

Last, but not least

23 Maart 1907, de vijfde symfonie van Mahler ging in première in Chicago. Op de voorpagina van The Examiner was het volgende te lezen:

Review of the Chicago premiere of Mahler’s Symphony Nº. 5, 1907.

Uiteraard vinden wij Mahler’s 5e niet lelijk! Overtuig al je vrienden en familieleden nu al om online tickets te kopen voor onze concerten. Stuur ze richting www.guso.be en onze website doet de rest 🙂

 

Met muzikale groet,

uw secretaris, Karen


Geplaatst

in

door

Tags: