Hij Komt…Hij Komt…

…De man met de baard!

Het is nog wat vroeg voor Sinterklaas, maar deze man is minstens even oud en geliefd en hij brengt ook strooigoed mee!
Na zijn bezoek kennen Schubert en Rachmaninov geen geheimen meer, een reden te meer om na de repetitie eventjes te blijven hangen.

Stilte voor de storm

Terwijl Patricia over Mexicaanse bodem raast blijft het hier nog even oorverdovend stil. De te oefenen passages worden deze week door de aanvoerders doorgestuurd, zodat we vrijdag optimaal voorbereid aan de stage kunnen beginnen!

Woensdag wordt er zoals steeds eerst aan Schubert gewerkt, na de pauze zijn Rachmaninov en Moessorgski aan de beurt. Allen om 19u28 klaar op uw stoel met een goed humeur en tonnen energie = knalrepetitie verzekerd!

Wist je dat…

…Rachmaninov zelf achter de toetsten zat tijdens de première van zijn 2e pianoconcerto? Hier hoor je de master himself aan het werk. Luister en geniet!

Taart…

…en kaarsjes! Meer bepaald 10! Want het GUSO blaast er dit jaar evenveel uit. Zet alvast zaterdag 20 februari en donderdag 10 maart 2016 vast in jullie agenda, want dan wordt deze heugelijke gebeurtenis op zeer gepaste wijze gevierd!

Straf

Voor maar 75 euro mee op een fantastische herfststage, da’s straf! Maar, wie morgen het hierboven vermelde bedrag nog niet heeft overgeschreven, mag ook wat straffe stoten verwachten;-)
Zeg niet dat we jullie niet gewaarschuwd hebben.

Met pak en zak…

…wordt iedereen vrijdag om 17 in het station van Gent-Sint-Pieters verwacht!
Vergeet jullie verkleedkledij en GUSO-vibes niet in te pakken, evenals je instrument.
Ik heb al goesting! Jullie ook?


Geplaatst

in

door

Tags: