In tijden van een pandemie

Ondertussen zijn jullie waarschijnlijk allemaal wel op de hoogte van de maatregelen die werden opgelegd. Dit houdt jammer genoeg ook in dat tot minstens 3 april alle cultuuractiviteiten – waaronder repetities – geannuleerd worden. Het bestuur volgt de situatie op en we houden jullie in de komende weken zo goed mogelijk op de hoogte!

Op 18 maart, 25 maart en 1 april zal de GUSO-repetitie niet doorgaan. Niets houdt jullie natuurlijk tegen om toch nog eens je instrument vast te nemen en uit heimwee een half uurtje muziek te spelen. Want vergeet niet: woensdag = GUSO-dag 😉 !

Over het al dan niet doorgaan van de stage en het concert is er nu nog niet veel te zeggen. We wachten de situatie af en duimen dat deze snel betert, zodat we hopelijk toch nog een knalconcert kunnen geven!

Rust nu dus maar allemaal goed uit, vermijd ziek te worden of genees snel, en vergeet niet om af en toe buiten te komen en je vrienden op te bellen! En geen nood: als de maatregelen verlengd zouden worden, kunnen we nog altijd beginnen repeteren via skype 😉 .

Veel liefs van jullie secretaris,
Mariska


Geplaatst

in

door

Tags: