Informacion muy importante para Valencia!

(Little English version below)

Nog een superkorte, maar vooral heel praktische nieuwsbrief voor we naar het prachtige Valencia vertrekken! Lezen is de boodschap!!

Woooow, binnen een paar dagen zitten wij al in Valenciaaaa!!!

Jazeker! Vandaar nog even wat praktische zaken op een rijtje 😉 Als je met het vliegtuig gaat, moet je je natuurlijk inchecken (no shit :p), dus vergeet dat zeker niet te doen!! Hoe je dat precies moet doen, staat in geuren en kleuren uitgelegd in het stageboekje. (Voor de ezelos onder jullie die het stageboekje kwijt zijn, het is ook op de website terug te vinden.)

Heb je toch nog vragen over het inchecken of over de stage in het algemeen? Aarzel zeker niet om te mailen naar reisbestuur@guso.be of iemand van het bestuur aan te spreken; wij staan steeds voor jullie paraat!!

Met de trein naar Oostende! … euhm, ik bedoel: met het busje naar Eindhoven!

Voor de ‘flixers’ onder jullie (= mensen die met de Flixbus naar Eindhoven gaan), jullie worden maandag 8 april om 10u20 verwacht aan de Dampoort, Kasteellaan 363 (busparking). De bus vertrekt om 10u35, maar jullie moeten er zeker een kwartier op voorhand zijn. Heb je hier nog vragen over? Laat Marie Maton (ja, die knappe hoorniste van team logistiek ;)) dan zeker iets weten, zij weet er alles van!

Valiezen maken: veel te veel meenemen, en duizend-en-één dingen vergeten…

We kennen het gevoel allemaal wel, je bent op het vliegtuig en realiseert je plots dat je iets cruciaal vergeten bent! Een tandenborstel, Spaanse waaier, of je concertkledij! Dat mag je natuurlijk niet in je valies vergeten te stoppen, aangezien we in Valencia ook een concert spelen. Neem dus zeker zwarte concertkledij en zwarte schoenen mee in je valies!!

Indien je je bagage nog niet hebt afgegeven, dan kan je dat morgen tussen 12u en 14u doen in de Therminal. Zie er ook zeker op toe dat je valies niet meer dan 13kg weegt, want anders kunnen we fikse boetes krijgen (en dat wil ons Judith natuurlijk liever niet ;))! Vergeet morgen ook zeker je instrument niet af te geven aan de camionette!!

Nog dingen waar ik zeker aan moet denken?

Vergeet ook zeker je paspoort/identiteitskaart niet mee te nemen! Anders ben je redelijk ‘in de aap gelogeerd’ in Charleroi of Eindhoven 😉 Neem ook je Europese ziekteverzekeringskaart zeker mee, je weet maar nooit dat je in Valencia op de vuist gaat met een bronstige Spanjaard… 🙂

Last but not least: RECLAME RECLAME RECLAME!!!

Onze mooie paaseitjes hangen nu misschien wel al in Gent te pronken, dat wil niet zeggen dat er via social media geen reclame meer hoeft gemaakt te worden! Spam dus al je vrienden, familie… om naar onze concerten te komen luisteren! Verander je omslag- en/of profielfoto op Facebook, schrijf er een mooi tekstje bij (neem een voorbeeld aan Mathijs), en zet er zeker de link naar de ticketverkoop bij!! Laat die creatieve geesten in jullie maar naar boven komen en let’s make some PROMOOO!!

Korte recapitulatie!

  • Inchecken -> mailen naar reisbestuur@guso.be voor vragen!
  • Stageboekje -> aandachtig lezen!
  • Flixbus Eindhoven: ma 08/04 om 10u20 aan Dampoort!
  • Concertkledij en -schoenen in je valies!!!
  • za 06/04: 12u-14u -> Instrumenten + bagage afgeven @Therminal
  • Identiteitskaart + Europese ziekteverzekeringskaart meenemen!!
  • Reclame maken voor onze concerten -> spam Facebook helemaal vol!
  • Heeeeeel veel plezier maken in Valencia!!!

Rest mij nog jullie een heel aangename vlucht toe te wensen of een heel lange doch plezierige rit voor de chauffeurs onder jullie! 

Dan zien we elkaar terug in Valencia bij een sangria en een tapa in een zaaalig weertje! Tengo ganas!!! 🙂

Veel liefs 

Sofie

PS: Vragen/opmerkingen/bedenkingen/suggesties…? Stuur ze allemaal door naar het bestuur via onze virtuele ideeëndoos.


Hey guys!

This newsletter was a special one for Valencia, so I don’t have much to say to you this week… :'(

I just want to wish you a happy Easter holiday, with a lot of fun and of course a little bit of rehearsing our music 😉 

Don’t forget to share our concert event on Facebook or to change your profile picture, so we can sell out our concerts!!

I hope to see you soon!!!

Much love from your secretary

Sofie

PS: Questions / comments / concerns / suggestions …? Send them all to the bestuur through our virtual idea box.


Geplaatst

in

door

Tags: