Iscriviti velocemente!

Beste Guso’ers,

Jullie hebben het misschien al gehoord in de wandelgangen van de Therminal, of tijdens één van de speeches van de voorzitter: wij gaan op concertreis naar Italië (Toscane) van 17 juli t.e.m. 24 juli (in de voormiddag) en zullen meespelen op het Toscane Music Festival. Schrijf deze data alvast in jullie agenda!

Het programma dat we zullen spelen is momenteel nog een verrassing, maar zal doorheen het komende semester al grotendeels ingespeeld worden om jullie helemaal warm te maken voor deze fantastische reis. Het wordt iets warms, iets opzwepends, iets waar Italianen gek op zijn… Nee, ik heb het niet over de pizza margherita (die is ook wel warm en opzwepend), maar over de Tangazo van Piazzolla! Italianen vinden Piazzolla fantastisch en we kunnen hen geen ongelijk geven natuurlijk.  Dit is nog maar een tipje van de sluier… Krijg je nu al goesting? Dan zit er vast en zeker wat Italiaans temperament in jou verscholen!

Wat staat er zoal op het programma? Op 17 en 18 juli zullen we nog eventjes in Gent blijven om te repeteren. ’s Avonds kunnen we gezamenlijk afzakken naar de Gentse Feesten om ’s ochtends weer aan de pupiter te zitten. Zo kunnen we onze tijd in Italië spenderen aan meer dan enkel repeteren en kunnen we de prachtige landschappen, de lekkere gastronomie en de fantastische taal van ‘La bella Italia’ ontdekken. Er worden twee daguitstapjes gepland naar Siena, Pisa en/of Lucca (n.t.b.), en de apotheose vindt plaats onder de vorm van een concert voor alle Toscaanse sympathisanten en onze collega’s van andere orkesten in de Spa van Montecatini en de Basilica Santa Maria Assunta (zie foto’s onderaan J).

We vertrekken de avond van 18 juli met de bus. Zo komen we fris en monter (van op de bus te slapen) aan in het (hopelijk) zonnige Italië.

Quanto costa? Deze concertreis zal jullie slechts €350 kosten.
Wat krijgen jullie daarvoor in de plaats?

  • Accommodatie
  • transport met de bus
  • ontbijt en een hoofdmaaltijd per dag
  • concert met alle ensembles
  • festival parade
  • enkele daguitstapjes
  • een diploma voor onze prestatie
  • een onvergetelijke reis met al je GUSO-vrienden

Om deze reis te kunnen organiseren, zou het voor ons handig zijn om nu al een idee te hebben wie er graag mee zou gaan op de eerste gusozomerreis. Daarom hebben wij voor jullie een formuliertje opgesteld. Ook als je niet kan, appreciëren we het als je het invult. https://goo.gl/forms/z8qUwXVOaJyIIFMf1

Zonnige groetjes,

Het reisbestuur

Natje en Loulou

Spa van Montecatini

Basilica Santa Maria Assunta


Geplaatst

in

door

Tags: