Kliekjes van de wandeling

Dag lieve GUSO-ers! Mijn verontschuldigingen voor het gebrek aan een nieuwsbrief vorige week, maar geen zorgen: er was geen nieuws. Deze week is de lente begonnen en dat vraagt toch een aantal speciale mededelingen, samen met wat prachtfoto’s die ik had genomen op de KK-wandeling.

Pas op voor konijnen en corona!
Er loeren gevaren om de hoek vandaag… Gigantische konijnen zijn gespot op de muren van het Gentse. Ik raad aan om steeds voldoende laagjes aan te doen zodat ze met hun tanden er niet doorheen raken.

Daarnaast hebben we allemaal al gehoord dat coronaregels weer verstrengen door de stijgende besmettingen. Het bestuur had enkele fijne buitenactiviteiten gepland voor de komende weken die nu wel in het water vallen, maar we bedenken zo snel mogelijk een oplossing! Blijf veilig iedereen.

De GUSO-mondmaskers!
Momenteel heeft de grote meerderheid van het orkest voorlopig al hun custom GUSO-mondmasker, maar indien dit voor jou nog niet het geval is kan je dit nog steeds (gratis) verkrijgen! Als je tijdens de week in Gent bent kan je naar mij (Wout Platteau) een berichtje sturen en dan kan je dit in alle veiligheid komen oppikken. Hier een prachtfoto van mij met GUSO-mondmasker (inzoomen is vereist voor de prachtige rode bol op mijn wang):

Dat was het dan voor deze week! Er is nog steeds weinig nieuws over wanneer we mogelijks weer aan de slag kunnen, maar zodra er meer informatie is ben jij de eerste die het hoort.

Tot volgende week!

Wout Out


Geplaatst

in

door

Tags: