Koninklijk GUSO

Hoogbezoek

Woensdag krijgen we bijna koninklijk bezoek. Dimitri komt nog een laatste keer Brahms met ons repeteren! Het schema ziet er als volgt uit:

19u30: Brahms onder leiding van Dimitri
20u45: break
21u00: Antifoon, final version / version complet

Jullie verdienen al een prinselijk schouderklopje omdat de meerderheid vorige week om 19u28 op zijn stoel zat. Als de meerderheid volgende woensdag IEDEREEN is, dan krijg je van mij een koninklijk applaus!

Tickets! Heel veel tickets! Wie wilt tickets?????

De verleiding is groot om te denken dat je met 300 mensen gemakkelijk een zaal zoals het Capitole uitverkoopt, maar niets is minder waar. Nog maar de helft van de tickets zijn de deur uit, en het concert is al over 2 weken! Tijd om jullie kroonprinselijke charmes uit de kast te halen en iedereen te overtuigen om te komen luisteren naar wat beloofd een zeer uniek concert te worden! Nog 600 tickets te gaan, dat wilt zeggen nog 2 per persoon, moet lukken denk ik! Stuur iedereen deze richting uit  www.uniducenti.be!

Lakei gezocht

Geen koning zonder lakei, geen concert zonder lieve hulpjes. We zijn nog op zoek naar een aantal hulpjes voor het concert (en de bijhorende receptie) in Gent. Elk hulpje mag gratis naar het concert in Bozar om zijne majesteit de Koning te aanschouwen en te genieten van onze muziek en een gratis receptie! Alle helpende handen stuur je door naar esther@guso.be!

Nog meer tickets, met goedweergarantie!

Op dinsdag 18 juli spelen we een zomers concert in het concertgebouw van Brugge. We zullen het podium delen met de Saratoga Highschool Ensembles. Zijne en hare majesteit de Koning en de Koningin hebben al laten weten dat ze dan bij ome Albert van Monaco aan het strand liggen en dus niet kunnen komen, maar desondanks zal het concert zeker de moeite worden. Tickets zijn vanaf nu te koop via www.ticketsbrugge.be.

We zijn allemaal prinselijke plakkers

Dinsdag hadden we een extra repetitie gepland, maar omdat het GUK en het GUHO nog wel wat ‘alone time’ kunnen gebruiken, worden wij dinsdag niet op het appèl verwacht. Wat we dinsdag wel gaan doen is een doos mooie affiches ledigen in menig Gents café! Hoera! Elisabeth, Gabriël, Emanuel en Eléonore zijn nog een beetje te jong om als GUSO’er tegen te plakken. Wat je wel kan doen is een avondje plakken met/tegen je favoriete GUKer of GUHOer! We spreken af om 22u stipt in de Therminal om aan deze verbroederlijkende plaktocht te beginnen.

Waarschuwing: het GUSO is niet verantwoordelijk voor plakactiviteiten die leiden tot sticky situations in king size bedden en alle gevolgen van dien!

King Cash-loos

Weet je nog die nacht waarin Koning Christus het brood brak en water in wijn veranderde? Ik heb het natuurlijk over de kotrolling, die was de max! Blijkbaar zijn er nog een hele hoop deelnemers die hun 8 euro nog niet betaald hebben, daarom is onze penning Wouter momenteel Koning Cash-loos. Stuur hem 8 euro via BE30 7370 1925 1311 of breng 8 euro cash mee naar de repetitie woensdag en make Wouter King Cash again!

Tombolatickets

Koning Matilde steunt al wel eens graag een goed doel. De eerste die er in slaagt om aan haar een GUSO tombolaticket te verkopen krijgt eeuwige GUSO-roem en een pint van mij! Maar wees ook niet bang om aan de gewone man in de straat een tombolaticket voor slechts 2 euro te verkopen! De pot met prijzen is royaal, de kans dat ze hun 2 euro terugwinnen zeer groot!

Boodschap van de waarzegster van het GUSO hof

mijnmuziekinstrumentishetmooiste

jouwhoroscoop@guso.be

haarmuziekinstrumentisnietzoalshetmijne

zijnmuziekinstrumentiseensaxofoonenhoortnietthuisinhetGUSO

onsorkestishetleukstevanhetland

jullieorkestheeftookwelzijncharmes

hunorkestistkanwelnogveellerenvanhetGUSO

Zo, dat was jullie koninklijke portie GUSO-nieuwtjes voor dit weekend. Ik zie jullie allemaal dinsdag om 22u @de Therminal voor een plaktocht van jewelste!

Met muzikale groeten,

jullie secretaris, Karen


Geplaatst

in

door

Tags: