Kort en bondig

Vandaag op jullie bord: een oproep van het GUSO! Veel nieuws valt er jammer genoeg niet te melden, met dat de wereld een beetje stil staat enzo, dus breng ik jullie up to date met een korte nieuwsbrief!

Wist je dat we nu al 8 weken allemaal thuis zitten?! De dagen lijken allemaal wat op elkaar, dus is het belangrijk om er variatie in te brengen! Na bergen films en series te bingewatchen, de helft van mijn boekenkast opnieuw te lezen, een D&D campaign uit te spelen en met vallen en opstaan te proberen rolschaatsen (auw), merk ik dat de tijd toch wel sneller gaat dan aanvankelijk gedacht! Maar toch is het uitkijken naar de dag dat we weer gezellig samen op stap mogen. En een GUSO-bbq houden bijvoorbeeld 😉 Fingers crossed!

GUSO zoekt bestuur

Jep, we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden! Zoals elk jaar nemen we volgend semester jammer genoeg afscheid van enkele huidige leden, en om het GUSO draaiende te houden zoeken we volk om het bestuur terug aan te vullen. Bestuursfuncties waarvoor we momenteel vacatures hebben zijn PR (promo, sponsors én ticketing), logistiek, animatie, social media, partituurmeester en ICT! In de vorige nieuwsbrief vind je filmpjes waarin we je uitleggen wat die functies allemaal inhouden, ga zeker eens een kijkje nemen als je dat nog niet deed! Verder kan ik je alleen maar aanraden om het zeker eens te overwegen, stuur eens een berichtje naar onze voorzitter Sofie of om het even welk ander bestuurslid als je nog twijfelt. To do or not to do, that is the question!

En dan is er ook nog het artistiek team

Als het bestuur je niets lijkt, kun je je ook nog altijd aanmelden om in het artistiek team voor volgend semester te gaan! Of je doet gewoon beide, dat gaat ook 😉 .

Artistiek team 2020

Wie wil meedenken over ons najaarsprogramma?

Muziek luisteren, snuisteren in online partituren, overleggen, vergelijken en met goede argumenten kiezen.

Iedereen met goesting is welkom.

Mail aan je aanvoerder of meteen aan steven@guso.be


Een korte nieuwsbrief vandaag, des te meer tijd om buiten van het zonnetje te gaan genieten!

Liefs,
Mariska


Geplaatst

in

door

Tags: