Kort en bondig

Buiten vliegen de stormen en virussen langs, maar ik zit gezellig binnen met een dekentje en een chocomelk. Hopelijk is jullie vrijdagavond even aangenaam! Ik zal jullie niet lang storen, het is een korte nieuwsbrief deze keer, je leest hem sneller dan het duurt om naar Song 2 van Blur te luisteren! 😉

Boodschap van algemeen nut

Nu de leerrijke partiëles achter de rug zijn, repeteren we volgende woensdag weer in de gekende trechterzaal! Wees allen aanwezig om 19u15 en steek uw handen uit de mouwen, dan is de zaal opgezet in no time! Beetje later of ontvoerd door aliens? Geef een seintje aan vice Robin (vice@guso.be) en je aanvoerder!

Een gewaarschuwd muzikant is er twee waard

Om al het geleerde nu in de praktijk te brengen, stelde Steven volgend repetitieprogramma voor jullie op:

  • 19u30 – Tsjaikovski: Deel 5
  • 20u00 – Gershwin
  • 21u00 – Bert Joris: Dangerous Liaison
🎵 In de disco, ooh, gaan we dansen, ooh 🎵

Na woensdag komt donderdag, en op donderdag is het GUSO-cantus! Team animatie is er alvast helemaal klaar voor, hopelijk jullie ook! De link naar het evenement vind je nog eens hier. Vergeet zeker je disco-kleren niet mee te smokkelen naar je kot op zondag!

Katten of honden?

Heb jij je ook altijd afgevraagd wat de gemiddelde GUSO-leeftijd is, voor hoeveel percent het orkest nu eigenlijk écht West-Vlaming is, wie de meest begeerde GUSO’er is en hoeveel mensen nu wel ananas op hun pizza lusten? Binnenkort zul je het hopelijk te weten komen! Spendeer even twee minuten van je tijd aan het invullen van de GUSO-enquête, en binnenkort kun je de resultaten bewonderen in het stageboekje! Het formulier vind je hierzo. En geen zorgen, de enquête is volledig anoniem, dus je pupitermaatje gaat nooit te weten komen dat je de Brug-spaghetti eigenlijk niet te vreten vindt 😉 .

Zo, daarmee is deze korte nieuwsbrief ten einde. Een samenvatting lijkt me deze keer niet nodig ^^.

Groetjes en tot volgende week!

Mariska

PS:  Vragen/opmerkingen/bedenkingen/suggesties…? Stuur ze allemaal door naar het bestuur via onze virtuele ideeëndoos.


Geplaatst

in

door

Tags: