Kwakende GUSO-kikkertjes

Kikkerprins

Een kleine kus kan van een kikker een prins maken en jullie creativiteit kan van Antifoon een meesterwerk maken. Fluitende kikkers, sterretjes, octopussen. Heb jij nog een creatief idee om Antifoon mee vorm te geven? Aarzel dan zeker niet om het idee te mailen naar steven@guso.be. Steven zit te popelen om te lezen waar jullie creativiteit ons kan brengen.

Woensdag kwaken we gezellig volgende stukken:

19u30: Antifoon deel I

21u: Amor Brujo (Pantomime vanaf maatcijfer 42) + doorloop Amor Brujo

Kikkers in (de) Spa

Hier ga ik weer: tijd om jullie allemaal in te schrijven voor de stage van 21 tot 23 april in Spa en Malmedy. Inschrijven doe je door op volgende link te klikken: https://docs.google.com/forms/d/13vcW6CHQ01J0twgm8RjaDpWP3ES4FNr49sGFAA3DUlc/edit

De stage zal 50 euro kosten. Alle flinke GUSO’ers die zich reeds ingeschreven hebben mogen dit mooie bedrag overschrijven op volgend rekeningnummer: BE59 9731 6445 3026. Vermeld zeker je voornaam, naam en orkest (dat is het GUSO, wij zijn het GUSO, hoera! Joepie! GUSO!).

Animalia – Chordata – Amfibia – Lissamphibia – Anura (Bron: Wikipedia)

Latijn, een prachtige dode taal die zelfs het kleinste glibberige groene kikkertje magnifiek kan laten klinken. Waar Latijn nog goed voor is, is om heel luid te roepen en gezellig liedjes in te zingen. Ja, ja, je hebt het al door: TIJD VOOR EEN CANTUS!!!!

Zin om maandag 27 maart om 20u30 mee te cantussen (met bier of met water)??? Mail dan snel naar animatie@guso.be en schrijf je in!

Voor deze speciale gelegenheid heeft ons animatieteam een GUSO-drinklied geschreven. Op dit melodietje kan je alvast onderstaande tekst oefenen zodat je helemaal voorbereid bent!

Refrein: De woensdag is terug daar dus zetten we ons weer klaar we stemmen, spelen, repeteren wachtend op de bar. Met een cocktail in de hand, zingen wij zonder bezwaar: “Ja, wij zijn het GUSO” tot het einde van het jaar.

Strofe 1: Kom je hier in Gent studeren en speel je een instrument. Dan is het Gents symfonisch orkest u misschien al wel bekend. Met Steven aan de leiding kunnen wij alles wel aan. Een Mahler of een Piazolla laten wij niet staan.

Strofe 2: Op het einde van de avond verzetten we enkele liters bier. Eerst nog repeteren voor wat muzikaal plezier. Stipt om half 8 zitten we allemaal paraat. Maar we kunnen niet beginnen want de altviolen zijn te laat.

Kikkerdril

We hebben het allemaal al wel eens gezien, een lekker hoopje dril in een vijvertje. Dat, lieve vrienden van het GUSO, zijn kikker-baby’s. Voor de nieuwtjes onder jullie: het GUSO heeft ook een baby en die baby heet GUSET. GUSET is al een beetje gegroeid en heeft zijn eerste stapjes reeds gezet. Nu is het tijd voor een concert. Je kan naar GUSET gaan luisteren op 18 april in Torhout  en op 4 mei in Gent. Schrijf het goed op, meer info volgt nog. Het beloven mooie avonden te worden.

Voila lieve kikkertjes, we zien elkaar maandag om gezellig samen te kwaken. Woensdag na de repetitie is er een normale bar avond (maak dat mee zeg!).

 

Met muzikale groet

jullie secretaris, Karen

 


Geplaatst

in

door

Tags: