Lentekriebels

Zachtjes ontwaakten de muzikanten uit hun Dionysische 10-jaar-GUSO-roes. Toch hadden zij nog energie over en gingen zij dartelend in de lentezon een fantastische concertproductie tegemoet die de geschiedenisboeken zou ingaan als het beste feestconcert ooit gegeven op Gentse bodem.

Een oprecht woord van dank

Als de meningen voor één keer onverdeeld zijn, dan wel over het feit dat donderdag een geweldige en onvergetelijke dag was. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: door te spelen, een handje toe te steken en gewoonweg enthousiast te zijn. Zonder de steun van het voltallige orkest was deze marathon nooit mogelijk geweest. Jullie zijn een bijzonder GUSO en daar mogen jullie terecht trots op zijn!

De grote lenteschoonmaak

Hoewel iedereen deze dagen gewoon van de eerste lentezon zou moeten genieten en terug op krachten komen, is het nog niet zo’n slecht idee om onderstaande mededelingen goed in uw oren te knopen en misschien toch uw instrument wederom ter hand te nemen.

Na het instuderen van 10 uur muziek is het tijd om te grasduinen in het concertprogramma en enkele passages op te poetsen. Deze week wordt aangeraden het 2e deel van Tres Moviementos onder handen te nemen, evenals Rhapsody in Blue van ‘28’ tot het einde.

Woensdag halen we met plumeau in de aanslag de volgende passages vanonder het 10-jaar-GUSO-stof:

    • 19.30 Opwarmen met het afstoffen van Tangazo
    • 19.50 Opblinken van het 2de deel Tres Moviementos Tanguisticos Portenos
    • 20.30 Schrobben en boenen op een volledige doorloop van Tres Moviementos Tnaguisticos Portenos
    • 21.00 Ramen boenen met Rhapsody in Blue, van ‘28’ tot het einde
    • 21.50 Stofzuigerdansje met Danzon – helemaal

Dat smaakt naar meer

Wie maar niet genoeg kan krijgen van de lentezon en al begint te mijmeren over hagelwitte stranden en zuiderse cocktails drinken onder een palmboom of drie: de stage naar het tropische Schevingen – Den Haag is niet veraf meer! Toegegeven, aan de palmbomen moet nog gewerkt, maar het strand, de zon én de cocktails zijn reeds besteld! Inschrijven kan nog steeds – en de GUSO-kas redden ook – door € 245 (fiets inbegrepen!)  te storten op het u reeds bekende rekeningnummer BE30 7370 1925 1311.

Intermezzo

Krijgt u maar niet genoeg van muziek? Dan heeft team sfeerbeheer goed nieuws voor jou! Er zijn namelijk nog steeds tickets aan reductieprijs voor Marble Sounds, dinsdag 15/03 om 19u30 in de Vooruit!

Voeg snel toe aan uw agenda

Omdat de Universitaire Dansclub zo attent was om hun donderdagrepetitie niet in de trechterzaal te laten doorgaan, kunnen we op donderdag 28 april om 19u30 de generale repetitie plannen om de week erop op dinsdag en woensdag de pannen van het dak te spelen.

Houdt u vast aan de taken van de mast…

…want de ticketing gaat binnenkort weer van start!
Net als vorig jaar zijn er weer enkele topprijzen te winnen voor de beste verkopers. Dé hamvraag die iedereen bezig houdt: wie stoot de 1e violen van de hoogste verkoopcijfers-troon?

Een antwoord op deze en vele andere vragen binnenkort in één van de nieuwsbrieven….


Geplaatst

in

door

Tags: