Mogelijkheid tot uitstelgedrag, brought to you by GUSO

Music begins where the possibilities of language end.

Dat, lieve vrienden, hebben wij dit semester bewezen. Nederlands, Frans, Engels, met handen en voeten en vooral met muziek hebben we zowel met onze collega’s als met ons publiek gecommuniceerd. Een project dat in het begin een beetje vaag leek, is dankzij jullie allemaal uitgegroeid tot een prachtig eindresultaat!

Coördinator van het Uni Ducenti project, Esther, wil jullie nog graag het volgende zeggen:

Lyrische reacties van alle aanwezigen, een apetrotse rector, een tevreden bestuur, gelukkige muzikanten, een geslaagde afterparty… Woorden schieten te kort om jullie te bedankten voor dit geweldige project. Ik mag me, als coördinator, gelukkig prijzen dat ik voor zo een enthousiaste groep gedreven jonge mensen drie fantastische concerten heb mogen organiseren. Bedankt voor jullie inzet, complimentjes, schouderklopjes, helpende handen, input, en vooral spelplezier! UGent had zich geen beter verjaardagscadeau kunnen wensen.

Nieuws! Nieuws! Nieuws!

We hebben een goed GUSO-jaar achter de rug. Er is dus geen reden om volgend jaar niet nog meer klassieke muziek te brengen in het leven van menig cultuurloze student in Gent. Een nieuw jaar betekent altijd afscheid nemen van lieve GUSO’ers, maar het betekent ook dat we in oktober weer nieuwe muzikanten mogen verwelkomen in het leukste studentenorkest van het land! Met veel plezier stel ik jullie de geëngageerde GUSO’ers voor die het bestuur van academiejaar 2017-2018 zullen vormen:

 • Voorzitter: Hannah
 • Vice: Marieke
 • Logistiek: Siebe & Mathijs
 • Secretaris: Karen (Haha, je dacht toch niet dat je nu al van mij verlost was?)
 • Penning: Annelies
 • PR: Marie W., Florian, Judith
 • Artistiek coördinator: Sarah
 • Animatie: Marthe, Emiel, Kriene, Daan
 • Reisbestuur: Mathijs & Maarten
 • Webbie: Arthur
 • Partituurmeester: ??? (Ben jij kandidaat? Mail snel naar kern@guso.be)

Het GUSO-herinschrijvingsformulier voor volgend academiejaar en de grote GUSO-enquête over dit academiejaar volgen snel. Hou zeker je mail goed in de gaten.

Tijdens de examens kijk ik uit naar…

… een gezellige BBQ met mijn meest muzikale vrienden! Samen zwemmen in de Watersportbaan, iets eten, iets drinken, babbelen rond het vuur… heerlijk toch!? Het bestuur van dit jaar als bedankje uitgebreid knuffelen/op een pint trakteren kan uiteraard ook op de GUSO-BBQ! Die zal plaatsvinden op vrijdag 30 juni. Logistieker van dienst, Siebe, zal zorgen voor eten en drinken voor iedereen die zich inschrijft vóór 25 juni door een mailtje te sturen naar siebe@guso.be. Vergeet ook zeker al je vegetarische/veganistische/allergische voorkeuren te vermelden.

En ik kijk tijdens het blokken ook uit naar…

… pizza met een goed glas wijn onder de Toscaanse zon! Uiteraard! Ben jij ingeschreven voor ons zomers avontuur??? Super! Nu alleen nog je betaling in orde brengen. Door jullie tombolaticketverkoopskills hebben we de prijs van de reis een beetje kunnen drukken. Die prijs bedraagt nu nog 300 euro voor de repetitiedagen in Gent en de Toscanereis.

Schrijf het bedrag van 300 euro zo snel als je kan over op de GUSO rekening: BE30 7370 1925 1311 met vermelding van Voornaam + Naam + Toscane.

Gelukkige winnaars van de tombola die al hun prijzen nog niet zijn gaan ophalen, zullen even geduld moeten hebben. Ons reisbestuur kruipt achter de boeken, maar zal na de examens weer in de Therminal aanwezig zijn om de juiste prijs aan de juiste winnaar te overhandigen.

Dan rest er mij nog maar één taak lieve GUSOers, en dat is jullie suuuuuuuuuper veel succes wensen met de examens! Ik duim voor jullie allemaal en ik zal permanent Maria-kaarsen branden zodat jullie met gemak door die examens vliegen. En als je het even niet meer ziet zitten kan je altijd een mooi muziekstuk opzetten (iets met viool en Sibelius bijvoorbeeld) en even al je zorgen vergeten.

Vergeet vooral niet: als het GUSO tot in Bozar geraakt, dan geraak jij ook tot aan het einde van de examens!

Nog steeds met muzikale groet,

jullie secretaris, Karen.


Geplaatst

in

door

Tags: