Novembernieuwtjes

GUSO-Geschiedenis

Dat is wat er de voorbije stage opnieuw werd geschreven. U was weer fantastisch, evenals de muziek. Laat die GUSO-vibe maar nazinderen tot na de concerten!
Toporkest – Topmuziek – Topsfeer

Efkes nen Effort

Voor zij die niet mee waren op stage: U had ongelijk!
Inhalen en studeren geblazen is de boodschap, want ons herboren orkest blaast u anders gegarandeerd omver. Word maar al bang.

Dolle Donderdagen

Als optimale voorbereiding naar de concerten toe, mag er al eens gerepeteerd worden met solist.
Nu donderdag 12/11 gaat de repetitie daarom door in de Groenzaal van het Sint-Bavohumaniora (ingang op de hoek van de lange boomgaardstraat en de seminariestraat), alwaar we een vleugelpiano ter beschikking hebben. Om onze tijd optimaal te benutten deze gouden drievuldigheid:

  • Een slimme jongen/meid, komt steeds op tijd
  • Met Google Maps in de hand, komt men door het ganse Gentse wegenwerkenland
  • Bent u door omstandigheden te laat, zorgt dan dat er een berichtje in Sarah’s (sarah@guso.be) inbox staat!

Zowel Rachmaninov als Moessorgsky passeren de revue, dus niemand hoeft thuis te blijven:)

Plak-pret

Affiches plakken is de tofste GUSO-sport, waardoor de kans op een uitverkocht concert steeds groter wordt! Daarom gaan we gezellig affiches ophangen op woensdag 11 november (dan heeft iedereen toch vrijaf, en o wat vervelen we ons anders op woensdagavond) onder leiding van het PR- en animatieteam. Plezier en Pintjes achteraf verzekerd!

Vrolijke Vrienden

40 seconden.
Meer tijd heeft u niet nodig om vriend te worden van het GUSO.
Matilde, de bezielster van onze vriendenkring doet nog een laatste oproep aan iedereen om ouders, broers, ooms, tantes, oma’s en opa’s warm te maken voor dit cultureel verantwoord en zeer geapprecieerd engagement!

Bier en Ballen

Voor wie de voorbije weken op de planeet Mars heeft geleefd: op 19 november staat er een heuse avond met bowlen, pizza en pintjes op het menu! Wie nog niet is ingeschreven, er is slechts één adres: animatie@guso.be

Gluren bij de Buren

Wist je dat Leuven ook een Universitair Orkest huisvest? Het USO zoals we ze ook wel kennen, spelen de komend week ook een concert of 2, en wij gaan luisteren! Op vrijdag 13 november (nee, we zijn niet bijgelovig) trekken we met z’n allen oostwaarts voor een avond vol muziek!
Het programma:

  • Tchaikovsky: Symfonie nr.6: Pathétique
  • Humperdinck: Ouverture: “Hänsel und Gretel”
  • Saint-Saëns: Cello Concerto No. 1, solist Hayk Sukiasyan

Wie mee wil mailt best als de bliksem naar animati@guso.be!


Geplaatst

in

door

Tags: