Oppertje

Laatste oppeppertje voor het eerste concert

Omdat door gekende omstandigheden het typen me slechter vergaat dan het lachen (wacht eens?): de laatste vuurtjes aan de lont in beelden! (Zij die goed opgelet hebben voorbije repetities zullen weten wat ik bedoel)

Daarbovenop nog een gouden tip van onze dirigent: “uw gezondheid nauwkeurig soigneren met een evenwichtig dieet, voldoende slaap en voldoende lichaamsbeweging (wandelen of quasi ‘jogare)’, vanaf maandagavond strakke principes loslaten, losbandig leven en profiteren van uw gezonde lijf (I wish!) om het te laten dansen op de inmiddels bekende noten!”

Check-up

Woensdag gaan we weer hard zoals vroeger:

  • 19.30 Schubert
  • 21.00 Rachmaninov + Moessorgski

En uiteraard de laatste GUSO-bar van 2015… laat je niet onbetuigd!

Beestige bijlages

Nu ook digitaal: het grote hulpjesblad en de concertbrief!

Feest en meer

  • Omdat er na de concerten uiteraard nog stevig gevierd moet worden:
    – Afterparty na het concert van 1/12 gaat door in de Lambert, da’s aan de achterkant van de Bijloke.
  • Omdat wij ook graag luisteren naar muziek:
    – Concert GUK op do 3/12: laatste kans: mailen naar animatie@guso.be ! We hebben twee vrijkaarten, dus de prijs van de tickets zal iets goedkoper zijn.
    – Concert GUHO op woe 9/12: mailen naar animatie@guso.be! We hebben, u raadt het al, twee vrijkaarten, dus de prijs zal iets goedkoper zijn.

Ook dat nog

Een vraag van Sarah De Combel, oud-GUSO’er en redacteur van het Durf Denken magazine: ze zoekt twee “gastredacteurs” die een foto-reportage (instagram-style) willen maken over het Gentse studentenleven, en dus ook van het GUSO! Iedereen met een sterk social-media life mag zich aandienen via mail bij esther@guso.be

En nu goed rusten zodat we morgen kunnen spelen!


Geplaatst

in

door

Tags: