Sneeuw! En GUSO-nieuws! Hoera!

Modern times…

Slimme telefoons zijn tegenwoordig overal aanwezig, ook op stage, vooral om foto’s te maken. Heb jij nog een paar leuke kiekjes gevonden in je digitaal album? Stuur ze dan via die zelfde telefoon door naar social@guso.be. WeTransfer gebruiken is aangeraken, maar een snel en eenvoudig mailtje mag ook.

Wat zullen we drinken…

Niets, dat hebben we al gedaan! Nu alleen nog even de rekening betalen. BE30 7370 1925 1311 is waar Wouter alle centjes graag ziet verschijnen. Voor vragen kan je altijd terecht bij penning@guso.be.

Woensdag spelen we…

Mahler natuurlijk!

14366952

Eerst nemen we het Scherzo nog eens goed onder handen, na de pauze gaan we voor een volledige doorloop.

Op Facebook vind je…

… een leuke GUSO-groep! En daarop heeft Hannah een lekker tekstje geschreven. Zorg er zeker voor dat je het eens leest. Je vind het tekstje en de bijhorende poll hier!

Help! We need somebody…

De concerten komen nu suuuuper dichtbij! Om alles vlot te laten verlopen  hebben we voor, na en tijdens de concerten een aantal helpende handen nodig. Woensdag zal het ‘hulpjesblad’ ophangen waar iedereen die kan komen helpen met opzetten en afbreken zijn naam netjes kan opschrijven. We zoeken ook vrienden van GUSO-ers die vlak voor de concerten kunnen helpen aan de kassa. Denk eens goed na… Ken je zo iemand? GOED ZO! Laat het dan woensdag zeker aan Siebe en Esther weten.

Animeren, animeren, wie zijn best doet zal het leren…

Of misschien heb je er gewoon een gave voor sfeerbeheer!? Heb je zin om volgend semester deel uit te maken van het animatieteam? Stuur dan vliegensvlug een mailtje naar bestuur@guso.be.

Ay ay captain!

Altijd al kapitein willen zijn van een muzikaal schip? Ambitie om een stoeltje naar voor te schuiven of zelfs je favoriete sectie aan te voeren? Stuur dan zeker een mailtje naar aanvoerders@guso.be én kern@guso.be!

Klara <3 GUSO!

We kunnen het haast niet geloven, maar het GUSO is uitgenodigd om op 26 of 27 november naar de KLARA Top 100 te gaan in het Radiohuis in Leuven om ons GUSO-verhaal te vertellen!!! Wanneer we dat weekend precies verwacht worden is nog niet duidelijk, maar als je zin hebt om mee te gaan stuur je best een mailtje naar maarten@guso.be.

We willen iedereen ook nog eens aansporen om het prachtige Adagietto van Mahlers vijfde zo hoog mogelijk de top in te stemmen. Dat doe je hier! Hoe hoger in de top, hoe meer mensen er luisteren… dat is dus meer mooie reclame voor onze concerten!

Gratis cinema met GUSO-touch!

Dinsdag 22 november zorgt ons animatieteam voor een gezellige filmavond! Er verschijnt een poll op onze facebookgroep waarin je kan stemmen voor je favoriete film. Meer details over de avond krijg je één van de volgende dagen van het animatieteam.

Zo, het was weer een hele boterham deze week! Als allerlaatste zend ik jullie allemaal nog kusjes van Fede! En uiteraard krijgen jullie er van mij ook heel veel! <3

Met muzikale groeten

jullie secretaris, Karen!


Geplaatst

in

door

Tags: