The game is afoot!

Vorige repetitie was eventjes schrikken, maar daar hebben we ons goed doorheen geslagen. Jullie toonden maar weer eens aan hoe veerkrachtig het GUSO wel niet is. Vanuit het bestuur willen we jullie daarom nog eens bedanken voor jullie geduld en flexibiliteit!

Nu woensdag repeteren we verder vlijtig aan het vioolconcerto! (Je weet wel, dat andere stuk 😉.) Zoals gewoonlijk spreken we om 19u15 af in de therminal om de zaal klaar te zetten. Ben je wat later of kun je niet komen, verwittig dan zeker vice Marie (vice@guso.be) en je aanvoerder!

Concreet ziet de planning eruit als volgt:

 • 19u30
  Doorloop Moessorgski
 • 19u50
  Werken aan het vioolconcerto met soliste Mona Verhas
 • 21u
  Doorloop vioolconcerto met soliste Mona Verhas
 • 21u40
  Bijsturingen vioolconcerto (of onder voorbehoud 5 bijsturingen aan de symfonie)

Het Grote Promoplan is nog steeds in actie! Maak Margot dus blij en deel flyers uit in de les, op straat en aan concertzalen. Affiches hebben we ook nog steeds in de aanbieding, dus hang er eentje op je kot, bij je favoriete frituur en op je faculteit! Ook als je je faculteit weken geleden al volgeplakt had, kan je altijd eens checken of je affiches niet weggehaald of overplakt zijn. De boodschap is duidelijk: onze Nacht op de Kale Berg moet in heel Gent gekend zijn! 😉

Vergeet tussendoor zeker niet mensen over te halen om naar onze concerten te komen, en dan kunnen ze meteen je naam vermelden bij het reserveren! Zijn je vrienden echter blut, dan kunnen ze nog altijd als hulpje naar de concerten komen! Dit houdt in dat ze een uurtje vroeger arriveren, en in ruil voor hulp bij het scannen van tickets en dergelijke, mogen ze dan gratis het concert bijwonen. Meer info via linde@guso.be!

De ticketwedstrijd, met als begeerde hoofdprijs een etentje voor je sectie, is nog steeds aan de gang! De – oh zo spannende – tussenstand is momenteel: slagwerk, violen 2 en violen 1. Wees gewaarschuwd: op vrijdag zijn er niet zoveel tickets meer beschikbaar, dus in dit geval is haast en spoed zeker goed!

Dan heb ik nog een nieuw taakje voor jullie, maar deze kun je vanuit je luie zetel uitvoeren 😉. Het GUSO doet mee aan de trooperwedstrijd, en daarvoor diende Judith een mooie droom in. Nu moet er natuurlijk nog op gestemd worden! Surf daarvoor eventjes snel naar trooper.be en dien je stem in! Zoals Marie al vaststelde: tijd om al je oude mailadressen boven te halen, want die werken ook! En verplicht je ouders en zussen/broers ook maar om te stemmen. Als we dan eens snel rekenen (70 leden + 140 ouders + 140 broers/zussen, allemaal 3 mailadressen), dan hebben we er toch al heel wat, niet?

En als je dan toch al bezig bent, kun je ook wel eventjes snel je stageschulden betalen. Nog 19 schuldenaars dienen dit te doen (*insert boze blik van penning*). Wacht maar niet te lang meer, want binnenkort volgen de lijfstraffen!

Na deze opsomming van huiswerk, heb ik een uitnodiging van Animatie: de brugdate! Zoals Judith al uitlegde in haar speech, is er de traditie in het GUSO om op woensdag voor de repetitie te gaan eten in de Brug. En nu deze laatste weer geopend is voor het plebs, hervatten we deze traditie graag! Wees dus allen welkom volgende woensdag, om 18u15 aan de ingang van de Brug (binnen)!

Ten slotte kan ik ook nog melden dat het reisbestuur een mogelijke zomerreis aan het voorbereiden is. Deze zou in de periode 14 – 26 juli vallen. Op 19 juli spelen we namelijk op de Gentse Feesten, en ervoor (of erna) zouden we dan enkele dagen in het buitenland vertoeven (met hopelijk een festival)!

Nog eventjes ter herhaling:

 • Repetitie om 19u15 @ Therminal!
 • Flyers en affiches, hetzelfde als altijd, uitdelen die handel!
 • Tickets tickets tickets! (tussenstand wedstrijd: slagwerk, violen 2 en violen 1)
 • Stem op onze GUSO-droom, en misschien winnen we wel een extra zakcentje!
 • Je stageschulden nog niet betaald? Shame on you!
 • Volgende woensdag brugdate, 18u15 @ De Brug!

Tot volgende woensdag!
Veel liefs van jullie secretaris,

Mariska


Geplaatst

in

door

Tags: