There’s no business like GUSO-business!

Waaaaaaauwieeeeeee! Wat een pracht van een avond! Enthousiasme, concentratie, muzikaliteit en veel liefde voor de muziek en voor elkaar. Het lange applaus was welverdiend. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben!

I never wanted to be in the show business. I wanted to do special effects. 
Ook achter de schermen is er de laatste dagen enorm hard gewerkt! Ons logistiek team wilt iedereen van harte bedanken om alles mee op te zetten en weer af te breken, meerdere malen zelfs. Het is fijn dat we zo op jullie kunnen rekenen. Merci!

Nobody in show business can possibly get away with making fun of their boss. 

… behalve Maarten B. dan (herinner u de GUSET vrij podium act).

tumblr_o8z6uj8GD81vxjxbvo1_1280

Voor we aan de grand finale van dit semester beginnen heb ik nog wat woorden van onze dirigent klaarliggen:

Dank aan iedereen voor het concert van gisteren. Er was, net op tijd, vrij veel openheid en communicatie waardoor het veel en veel makkelijker werd om te dirigeren – de samenhang binnen de secties was al tamelijk sterk, de samenhang tussen de secties onderling begint ook voelbaar te worden en dat is een heel heel belangrijke stap, proficiat daarvoor.

… we zijn in het laatste kamp voor de top van onze MountOlympus… elke etappe wordt het beter. We kunnen nog veel beter als we het vel van de beer niet verkopen voordat… en allemaal onze zwakke plekjes verstevigen, nog even blijven doorgaan, nog niet ontspannen… ’t is niet lang meer… ik zie uit naar dinsdag – een afgeladen volle zaal met vooraan een spetterend jeugdorkest is van het mooiste wat er is.

Wie het filmpje van Jan Terlouw nog niet gezien heeft en dit wel graag zou doen kan nu hier klikken! (vergeet wel niet om de rest van de nieuwsbrief te lezen hé 😉 )

Spontaneity is such an entertaining facet of show business.


Maar 85 spontaan handelende muzikanten lijkt mij nogal chaotisch. Daarom raad ik u aan om de concertbrief hier nog eens goed door te lezen en hem tot op de letter te volgen. Spontaniteit is uiteraard wel welkom op alle andere GUSO-momenten.

In show business, if you make a mistake, you can do it over again. 

Alle foutjes van vrijdag mooi rechtgezet? Goed zo! Dinsdag poging 2 om alle miljoenen nootjes van de vijfde symfonie mooi te laten klinken.

Ken jij nog mensen die suuuuper graag naar ons tweede concert willen komen maar geen tickets konden bemachtigen? Laat snel iets weten aan Natasja (natasja@guso.be) en ze komen op de GUSO-wachtlijst terecht. Heb je nog tickets over of kan een familielid/vriend/kennis plots toch niet komen? Geef het door aan Natasja zodat zij iemand op de wachtlijst heel gelukkig kan maken!

I work in show business – there’s nothing that shocks me anymore!

Maar heb je Tuur en Annelien al eens zien cowboyen ? Marie al eens op een barkruk zien dansen? Een diepzinnig gesprek gevoerd met Steven? Of onze concertmeester al eens een glaasje te veel zien drinken (met alle gevolgen van dien)?

Concert 2.0 = Afterparty 2.0!

Een intense GUSO-periode is binnenkort achter de rug, eentje waarop we nu al trots kunnen terugblikken. En dat moet gevierd worden. Traditiegetrouw wordt dat in de Lambert gedaan. Voor alle nieuwtjes: de Lambert is een topcafé op een minuutje wandelen van de Bijloke waar gezellig een pintje of fruitsapje gedronken kan worden met en waar ook iedereen zijn dansmoves kan boven halen. Meekomen is een MUST, dit wil je niet missen. Voor alle anciens: jullie weten wat te doen! Maak jullie ook alvast vrij op woensdagvoormiddag…

Lieve GUSO-vrienden, we hebben een fantastische Mahler start gemaakt! Ik hoop dat jullie allemaal even hard uitkijken naar dinsdag als ik. We geven er nog één keer een lap op, we brengen de uitverkochte Bijloke helemaal in ontroering en daarna gaan we feesten like there’s no tomorrow (dus vergeet al maar stiekem dat je les hebt woensdagochtend)!

Met muzikale groeten,

jullie secretaris, Karen

P.S. Denk na deze nieuwsbrief nu niet dat ik Mahler vergelijk met Broadway of Hollywood hé! Ik besef dat het andere categorieën zijn die moeilijk te vergelijken zijn 😉


Geplaatst

in

door

Tags: