Vakantie en zon?

Hopelijk genieten de studenten onder jullie van een welverdiende vakantie. Nu er even geen lessen zijn, kunnen we de tijd nemen om wat bij te werken, uit te rusten en van het zonnetje te genieten! En als wekelijkse GUSO-momentje, heb ik hier de resultaten van de enquête voor jullie klaarstaan 😉 .

Waar wonen de GUSO’ers? Wel, voornamelijk in Gent en Oost-Vlaanderen, wat natuurlijk te verwachten was. Respect voor die ene Limburger, die half het land doorreist om toch maar naar Gent te komen!

(N.v.d.r. uiteraard heeft het GUSO meer leden dan dit, maar dit zijn de 40tal mensen die de enquête invulden, toch al een mooie steekproef, niet?)

Het is nipt, maar duidelijk dat de vrouwen in de meerderheid zijn 😉 .

Yes, goed bezig burgies! En dan zijn ook nog 12 leden die een andere studie doen: biochemie, bio-ingenieur, conflict en development, culturele studies, dierengeneeskunde, journalistiek, logopedie, meertalige bedrijfscommunicatie, ontwerp- en productietechnologie, tandheelkunde, wiskunde en een werkmensch.


Tien punten voor Gryffindor, want ze zijn in de meerderheid!

Jup, de sol is de populairste noot:

En die had ik niet zien aankomen, verrassend veel mensen willen geen ananas op hun pizza! Maar gelukkig zijn er veel kattenliefhebbers 😉 .

Volgende week in de nieuwsbrief hebben we het over complottheorieën…

Groetjes!
Mariska


Geplaatst

in

door

Tags: