Vlieg met het GUSO mee!

Piloot! Piloot! Ik wordt pi pi piloot…

Ondanks grote inspanningen van Samson en Gert zijn misschien niet al je vrienden piloot geworden. En dat is maar goed ook. We zoeken namelijk voor beide concerten nog helpende handen die aan de ticketbalie willen zitten. Ze mogen met hun twee voeten op de grond blijven en krijgen na al het harde werk gratis toegang tot het concert! Ken jij nog lieverds die in ruil voor een gratis ticket graag komen helpen? Mail dan snel naar siebe@guso.be!

Vlieg met me mee naar de…

…GUSO-concerten! Wie? Wat? Waar? Wanneer? En hoe kom je best voor de dag als je Mahler speelt? Dat kom je allemaal te weten als je vliegensvlug (maar wel grondig) de concertbrief leest!

PS. Vergeet niet dat er bij de try-out op donderdag ook al een beetje publiek en een fotograaf zal zijn die misschien wel in vogelvlucht een foto van jou maakt. We doen dus gewoon alsof het al een echt concert is!

Ik spring uit een vliegmachine…

De tickets vliegen de deur uit! Hoera! We kunnen ondertussen stilaan zeggen dat we beide concerten kunnen uitverkopen. Zou dat niet mooi zijn! Misschien springt er dan wel iemand uit een vliegmachine om ons te zien (en vooral te horen). Vergeet zeker niet om woensdag alle niet-verkochte tickets voor het concert van 6 december weer mee te brengen naar de repetitie. Zo kunnen we lege stoelen en teleurgestelde GUSO-sympathisanten vermijden.

tumblr_oceaupC5NE1vxjxbvo1_1280

Lief klein GUSOertje had een vliegje…

…op zijn neus! En daarom kon het echt niet wachten om aan het einde van een deel zijn partituur voor het volgende deel al klaar te zetten?!

Steven heeft hier nog een kort woordje over te zeggen: “ tussen de delen… 4 keer dus… wachten met voorbereiden op het volgende deel tot de resonantie van de laatste noot is uitgestorven – indien er veel concentratie zou zijn… zelfs nog een marge geven om dat deel te laten verwerken en adem te nemen voor het volgende deel… Steven zal tijd geven om telkens voor te bereiden op het volgende deel (wissels, slagwerk, partituren herschikken…) geen haast dus! ”

Come fly with GUSO, come fly let’s fly away

Zoals ik al zei: de tickets vliegen de deur uit! En weet je nog die wedstrijd tussen de secties? Wel… hier is de tussenstand:

  1. Contrabassen
  2. 2e violen
  3. Koper

Zal er nog een andere sectie de top 3 binnenvliegen? En wie vliegt er dan buiten? We weten het na de concerten!

Als uitvlieger

Zaterdag rond 17u kan je vluchtig een aantal GUSO-afgevaardigden horen op KLARA! Ah ja, en ook het bloeimooie Adagietto dat waarschijnlijk niet in een vliegensvlugge versie zal gespeeld worden. Spread the word en luisteren maar!

images (2)

In geval van nood voor een repetitie/concert: BEL HANNAH! 0473 46 30 11

Zo! Genoeg gevlogen voor vandaag. Ik zie jullie allemaal snel weer, zodat we samen naar hoger muzikale oorden kunnen vliegen!

Met muzikale groet,

jullie secretaris, Karen!


Geplaatst

in

door

Tags: