Week 3 and counting

Ondertussen kun je er niet meer naast kijken: het coronavirus is overal. De wildste complottheorieën doen de ronde: van een Chinees biowapen tot een manier om Trumps gezag als president te ondermijnen. Maar zolang het internet er is om er de nodige memes over te maken, kunnen wij er nog mee lachen 😉 .

Volgende week zijn het partiëles! We splitsen ons op per sectie en nemen de tijd om die partituren eens goed uit te kuisen. Om volgende woensdagavond zo productief mogelijk te beginnen, is het daarom belangrijk dat jullie allemaal om 19u15 paraat staan aan de jullie toegewezen locatie! Vice Robin zorgde ervoor dat iedereen zijn eigen lokaal kreeg en vlijtig zal kunnen repeteren onder leiding van een coach:

  • Viool 1 – Turbinezaal (coach: Jeroen Vernimmen)
  • Viool 2 – Plenaire zaal (coach: Bernard Dewulf)
  • Altviolen – vergaderzaal Simon Stevin, campus Plateau, vleugel A (coach: Dino Dragovic)
  • Cello – vergaderlokaal 1 (coach: Artem Shmahaylo)
  • Contrabas – vergaderlokaal 2 (coach: Bram Decroix)
  • Houtblazers – polyvalente zaal, campus Plateau, vleugel A (coach: Tine Verhoeven)
  • Koperblazers – trechterzaal (coach: Jan Huylebroeck)

Na de partiële repetitie mogen jullie allemaal afzakken naar de Therminal, waar team animatie een drankspellenavond voor jullie klaarzet!

Het reisbestuur doet nog een laatste oproep voor de inschrijvingen van de zomerreis! Of je nu mee gaat om te genieten van de Praagse muziek en cultuur, of jammer genoeg al andere zotte plannen had, vul zeker het formulier in voor de uiterste deadline van zondag 1 maart! Het reisbestuur zal u dankbaar zijn! Het inschrijvingsformulier vind je hier.

De ensembleactiviteit in Café De Ploeg was een succes, met dank aan het enthousiasme en de organisatieskills van team animatie. Als je deze entertainende avond hebt moeten missen, niet getreurd: de volgende evenementen dienen zich al aan!

Eerst en vooral is er de KK-Kwis (KK = Kultureel Konvent) op dinsdag 3 maart, in de Therminal! Het Kultureel Konvent is de overkoepelende vereniging waaronder o.m. het GUK, GUHO en GUSO vallen. Zowel leden als niet-leden zijn welkom, het facebookevenement met meer info vind je hier!

En vervolgens is er de tweede editie van de GUSO-cantus! Op donderdag 12 maart zetten we de boel op stelten in de Canard Bizar. Meer info in het facebookevenement. Het thema dit jaar is disco, dus haal die spandex workoutpakken en glitterboa’s maar al boven! Zangtalent niet vereist.

Dan sluit ik deze nieuwsbrief af met een korte oproep van het bestuur: als je geïnteresseerd bent of de social media van het GUSO over te nemen, of je wilt misschien wel in het GUSET volgend jaar, mag je altijd een mailtje sturen naar Robin (vice@guso.be)! Ben je gewoon nieuwsgierig en wil je er wat meer over weten, mag je altijd iemand van het bestuur aanklampen tijdens de bar na de repetitie!

Een korte samenvatting:

  • Partiële repetities! Check de lijst om te weten waar jij met je sectie repeteert volgende woensdag.
  • Vergeet niet het inschrijvingsformulier voor de zomerreis in te vullen (ook als je niet meegaat)! Het formulier vind je hier.
  • KK-kwis op dinsdag 3 maart; GUSO-cantus op donderdag 12 maart!

Hopelijk zie ik jullie gezonde gezichtjes woensdag na de repetitie, tot dan!

Liefs,

Mariska

PS:  Vragen/opmerkingen/bedenkingen/suggesties…? Stuur ze allemaal door naar het bestuur via onze virtuele ideeëndoos.


Geplaatst

in

door

Tags: