Wie A zegt, moet ook B zeggen

Naar het schijnt bestaat er de traditie in het GUSO dat er op tijd en stond een alfabetische nieuwsbrief dient te verschijnen. Die kans kon ik uiteraard niet laten liggen, dus deze week krijgen jullie een lettersoep voorgeschoteld!

A van aan de slag!

First things first: repetitieplanning! Volgende week houden we generale voor Moessorgski, daarna hetzelfde voor Tsjaikovski’s 4de symfonie. (Tsjajkovski’s, Tchaikovsky’s, Tchaïkovski’s … tegen het einde van het semester ken ik de juist schrijfwijze. Beloofd.) Het is een belangrijke repetitie, dus wees zeker allemaal op tijd! Toch ietsje later of afwezig? Verwittig Marie (vice@guso.be) en je aanvoerder!

B van baarden en bars

Na de repetitie heeft animatie hun volgende activiteit voor ons klaarstaan: de man met de baard! Een baard heeft hij dan wel niet, maar we zijn zeker vereerd om prof. Francis Maes nogmaals te verwelkomen voor een informatieve avond. Na de repetitie zal er uitgeweid worden over Moessorgski die zijn muziek schreef onder invloed van alcohol, en Tsjaikovski die al ronddwalend door Europa componeerde. Afsluiten doen we uiteraard weer met een gezellige GUSO-bar.

C van comeback

Volgend weekend wordt de top 100 van Klara uitgezonden, en een beetje reclame voor het GUSO zou niet misstaan 😉 . Neem daarom twee minuutjes de tijd om je stem uit te brengen (via top100.klara.be) op Een Nacht op de Kale Berg en Vioolconcerto: Finale (beide in de categorie Joie/Passie), laat een GUSO-gerelateerd verhaal achter om ons programma in de kijker te zetten, en wie weet maakt het GUSO wel een comeback op de Klara studio!

D van dicht op de hielen

Verder mag je natuurlijk nog altijd je familie en vrienden zo veel mogelijk tickets aansmeren. In de tussenstand van de ticketwedstrijd staat slagwerk aan de top, violen 2 er achteraan en violen 1 zit hen op de hielen. Spannend!

E van expeditie

En natuurlijk doen we ook nog steeds volop aan promo! Ga op expeditie, verspreid flyers aan concerten (vul zeker je naam in op het promoplan) en plak je campus vol met posters (laat Margot even weten als er een campus van de lijst mag)! Snel alle zichtbare plaatsen volplakken dus, voor het GUK of GUHO die kans heeft 😉 !

F van fervent

Ten slotte rest me u enkel nog aan te sporen om uw profielfoto/banner op facebook aan te passen en fervent het evenement te delen. Dat iedereen mag weten dat het weer die tijd van het jaar is!

G van gelezen en goedgekeurd

Een samenvattingkje om de belangrijkste puntjes nog eens aan te halen

  • Volgende repetitie: generale voor Moessorgski en Symfonie 4
  • Daarna: man met de baard! (zonder baard)
  • Stem op de klara top 100!  (via top100.klara.be)
  • Promo op en top! Flyers verspreiden, campussen volplakken en facebook spammen!

Het zei zo, ik ben niet tot aan Z geraakt, je kent de rest van het alfabet echter wel en kijk ik heb uiteindelijk toch nog K bereikt 😉

Groetjes en tot op de volgende repetitie!

Mariska

PS:  Vragen/opmerkingen/bedenkingen/suggesties…? Stuur ze allemaal door naar het bestuur via onze virtuele ideeëndoos.


Geplaatst

in

door

Tags: